23 / 04 / 2024

Kartal En Sitesi temel atma töreni

Kartal En Sitesi temel atma töreni

Kartal Belediyesi'nin tarafından gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları kapsamındai 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek.

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

KİPTAŞ Kaper Sitesi hak sahiplerinin daire belirleme kuraları çekildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, “İstanbul Yenileniyor” uygulaması kapsamında, 14 Nisan 2023 tarihinde temeli atılmış olan kentsel dönüşüm projesi “Kartal Kaper Sitesi”nin daire eşleştirmelerini kurayla belirledi.

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerin değerleme raporu yayınlandı. İşte Ziraat GYO Rota Mavi Kartal Sitesi'ndeki ofislerin değeri...

Kartal Akel Sitesi'ni Neva Prestij dönüştürecek!

Binlerce insanın mağdur olduğu Akel Sitesi'nde teslim müjdesi geldi. Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, kısa süre içerisinde teslimlerin yapılacağını dile getirdi. 

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi AVM kira raporu 2020!

Körfez GYO, İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mh.kain Horizon Sitesi'ne ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal En Sitesi temel atma töreni Haberi

Kartal En Sitesi temel atma töreni

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün başlattığı 'Dönüşümde Kartal Modeli' uygulamaları çerçevesinde binalar yeni çehrelerine kavuşmaya devam ediyor.


Kartal Belediyesi'nin 2009'dan bu yana halkla birlikte gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmaları kapsamında bu kez, 29 Eylül Cuma günü Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan En Sitesi için temel atma töreni düzenlenecek. Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi ‘En Sitesi’nde yer alacak 2 blokta 26'şar katta toplam 203 bağımsız bölüm için düzenlenecek olan temel atma töreni, 29 Eylül Cuma günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. Tören; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla gerçekleştirilecek. ...