25 / 04 / 2024

kartal pega adres bilgileri

kartal pega adres bilgileri

Kartal Pega adres bilgileri: Pegagaz Sokak No:6 Soğanlık Kartal - İstanbul olarak belirtiliyor. Satış sürecinin devam ettiği Kartal Pega projesinde uygulanan KDV oranı yüzde 1 olarak açıklandı...

Optimum Kartal projesi adres!

Toplam 110 adet daire ve ticari ünitelerden oluşan Optimum Kartal projesi 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. İşte Optimum Kartal projesi adres...

Kartal Rotamavi adres!

'Kartal'da mavisi bol bir yaşam için rotamızı belirledik' sloganıyla tanıtılan Kartal Rotamavi projesinde ön talep toplanıyor. Kartal Rotamavi adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kartal Pega daire fiyatları!

Kartal Pega daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Uluslararası Fuar Alanına 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor.

Kartal Pega teslimleri ne zaman?

Pega Kartal'da daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor. Peki Kartal Pega teslimleri ne zaman?

Ege Yapı Pega Kartal adres!

Ege Yapı Pega Kartal adres bilgisine göre proje, Kartal Soğanlık bölgesine bağlı Pegagaz Sokakta bulunuyor. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen projede daire fiyatları 303 bin TL'den başlıyor.

Kartal Pega Rezidans iletişim!

Kartal Pega Rezidans iletişim için 0850 222 53 43 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplamda 200 daire, 28 home ofis ve 11 ticari üniteden oluşan proje Ege Yapı imzası taşıyor.

Kartal Pega ödeme tablosu!

Pega Kartal'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen proje Pendik feribot iskelesine 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İşte Kartal Pega ödeme tablosu...

DKY Kartal Evleri adres bilgileri!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiyor. DKY Kartal Evleri adres bilgileri kapsamında proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kartal Pega Konut bilgileri!

Kartal Pega Konut bilgileri kapsamında Toplam 200 adet daireden meydana gelen proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Kartal Pega Egeyapı Group Evleri 1+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklere sahip

Kartal Pega Egeyapı Group Evleri!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Kartal Pega Egeyapı Group Evleri 1+1'den 4+1'e kadar değişen seçeneklere sahip.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Kartal Pega ödeme seçenekleri!

Uluslararası Fuar Alanına 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 28 ofis ile 11 ticari birim bulunuyor. Kartal Pega ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Pega Kartal Evleri'nde 4 bin 125 TL finansman desteğiyle!

Yıl sonunda teslimlerin yapılacağı Pega Kartal Evleri projesinde daireler teslim alınmadan aylık 4 bin 125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede peşinatlar 3 yılda 3 taksitle ödeniyor.

kartal pega adres bilgileri Haberi

kartal pega adres bilgileri



28 adet home ofis ve 11 adet ticari birimden meydana gelen Kartal Pega projesi Ege Yapı imzasını taşıyor. Konum olarak İstanbul Kartal'da yükselen Kartal Pega projesinin satışları sürüyor. 


Kartal Pega projesi Kartal Sahil Yolu'na 5 dakikalık mesafede, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta, Kartal- Kadıköy Metro Hattı'na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, D-100 Karayolu'nun hemen yanı başında yükseliyor. 




Kartal Pega projesinde  fitness center, spor tesisleri, yüzme havuzları, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Kartal Pega adres bilgileri 'ne...