26 / 04 / 2024

kartal seçim projeleri

kartal seçim projeleri

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Markalı konut projeleri seçim sonrası kampanya paketlerini açtı!

Konut sektörünün seçim öncesinde kısa bir süre durgunluk yaşamasının ardından 1 Kasım'dan sonra sektör hareketlendi. Gayrimenkul sektörünün birçok markalı konut projesi, 1 Kasım seçimlerinden sonra kampanya paketini açtı.

İzmir inşaat sektörünün temsilcileri seçim sonucunu değerlendirdi!

1 Kasım seçimlerinden tek parti iktidarının çıkmasıyla gözler, sonuçların ekonomik yansımalarına çevrildi. İzmir'de inşaat sektörünün temsilcileri, seçim sonuçlarını sıcağı sıcağına değerlendirdi..

Seçim sonrası inşaat şirketlerinin hisseleri yükseldi!

Seçim sonrası AKP’nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi.

Seçim bitti, gözler mega projelerde!

1 Kasım seçimini geride bıraktık... Şimdi gözler İstanbul için verilen sözlerde... Tek başına iktidara gelen AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan megakent için çok önemli projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor

Seçim sonuçları en çok emlak hisselerine yaradı!

1 Kasım seçim sonuçları Borsa İstanbul'da en çok kamu ve emlak hisselerine yaradı. Doğan ve Koza Grubu'ndaki kayıp da dikkat çekti.

Moody's'ten seçim sonuçları açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, seçim sonuçlarının kısa vadede siyasi belirsizliği azalttığını belirtti.

İnşaat patronlarından seçim değerlendirmesi!

Türkiye’de yaşanan seçim sürecinin ardından sandıktan siyasi istikrarın çıkmasını Sönmez Aydın, Paşa Karadeniz, Hüseyin Erkanlı ve Hamit Demir değerlendirdi.

İş dünyasından 1 Kasım seçim sonuçları değerlendirmesi!

1 Kasım seçim sonuçları şüphesiz en çok ekonomiyi etkileyecek. İşte iş dünyasından 1 Kasım seçimleriyle ilgili yapılan açıklamalar...

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 1 Kasım seçim değerlendirmesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı 1 Kasım Seçim Değerlendirmesi yaptı. Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması ve güven ortamının tesis edilmesidir.

1 Kasım seçim sonuçları emlak fiyatlarına nasıl yansıyacak?

Türkiye bir seçimi daha geride bıraktı. Sandık tercihini siyasal istikrardan yana kullandı. Seçim sonuçları emlak ve konut piyasasına nasıl yansıyacak? Tebernüş Kireçci sektöre yansımalarını yorumluyor...

Seçim sonrası konut fiyatları zamlanacak mı?

Gayrimenkul sektöründe son birkaç aydır süre gelen durgunluğun genel seçimler sonrasında düzeleceğini ifade eden Birol Polat, seçim ertesi konut fiyatlarının zamlanacağını dile getirdi.

DKY Sahil Kartal iletişim bilgileri!

Toplam 140 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. DKY Sahil Kartal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

kartal seçim projeleri Haberi

kartal seçim projeleri

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Kartal'da hayata geçireceği projelerini anlattı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde yapılan proje tanıtım toplantısına CHP'li Milletvekilleri Akif Hamzaçebi ve Gökan Zeybek, CHP Genel Başkan Yardımcıları Onursal Adıgüzel, Fethi Açıkel, Gökçe Gökçen, CHP PM Üyesi Pınar Uzun, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, İyi Parti İlçe Başkanı Burak Tok, Kartal İçin Demokrasi Birliği Bileşenleri Temsilcileri, sivil toplum kuruluşu, dernek ve spor kulüpleri temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Tanıtım toplantısındaki konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan Gökhan Yüksel, "Kartal’da doğan, Kartal’da yetişen ve halen tüm ailesiyle burada yaşayan bir komşunuz, arkadaşınız, abiniz, kardeşiniz olarak Kartal Belediye Başkan adayı olmanın mutluluğu ve onurunu yaşıyorum. ‘Daha fazlası için’ diyerek çıktığımız bu yolda ‘Kartal'a...