26 / 04 / 2024

Kartal Stadı ne olacak

Kartal Stadı ne olacak

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Çukurova Balkon'da Avukatlar Günü'ne özel indirim!

Kartal Adliyesi’ne komşu konumda yer alan Çukurova Balkon'da 5 Nisan Avukatlar Günü kapsamında yüzde 5 indirim kampanyası başladı..

Kartal Belediyesi'nden Kartal Stadı açıklaması!

Kartal Belediyesi; bazı basın yayın organlarındaki Kartalspor’un Kartal Stadı’nda riskli şartlarda antrenman yaptığı yönündeki haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.   

Kartal Stadı yerine meydan geliyor!

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Prava Kartal projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal teslimleri ne zaman?

Zer Kartal projesi İstanbul Kartal'da Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 320 daireye yer veriliyor...

Adana Stadı ne zaman tamamlanacak?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, yapımına 2014 yılında başlanan ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtilen stadyumdaki belirsizliğin devam ettiğini söyledi.

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Kartal Stadı ne olacak Haberi

Kartal Stadı ne olacak

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartalspor Kulübü binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Kartalspor Stadı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartal’daki yerel basın temsilcileriyle bir toplantı yapan Apaydın, Kartalspor’un yeni stadının yapılacağı D-100 Otoyolu kenarındaki arsanın tapusunun bir kısmının 1 Aralık 2017 tarihi itibariyle Kartal Belediyesi’ne geçtiğini belirtti. Apaydın, Kartal Stadı’nın yerine de meydan dışında bir şey yapılmasının mümkün olmadığını, bu alanın 2006 yılında yapılan planlara göre meydan olmak zorunda olduğunu ve yapılacak projenin, hem Kartal hem de Büyükşehir Belediyesi’nin onayından geçmek zorunda olduğunu dile getirdi.

Kartalspor’un Kartal Stadı yanında yer alan binasında yerel basın temsilcileri ağırlayan Kartalspor Başkanı ve Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, söz konusu toplantıyı, bilgi kirliliğini önlemek için düzenlediğini belirtti.

Plan değişikliği 2006'da yapıldı 

Kartal’ın...