16 / 04 / 2024

kartal vadikule satılık daire

kartal vadikule satılık daire

Estanbul Yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadikuke Kartal projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Kartal'da satılık konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor!

Kartal'da satılın konutların fiyatları 320 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. Bölgedeki konutların geri dönüş süresi 23 yıl.

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları!

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje zengin sosyal olanaklarıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

Kartal Lamarin satılık ev fiyatları!

24 katlı iki blok olarak planlanan Lamarin projesi İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Kartal Lamarin satılık ev fiyatları minimum 665 bin TL'den başlıyor...

Referans Kartal Kordonboyu satılık daire!

Kiler GYO tarafından inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu projesi 94 konut ve 11 ticari birimden meydana geliyor. Referans Kartal Kordonboyu satılık daire fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Kartal IQ satılık ev fiyatları!

Optimum Yatırım tarafından 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Kartal IQ projesinde 110 konut ve ticari ünite bulunuyor. İşte, Kartal IQ satılık ev fiyatları...

Kartal IQ satılık daire!

Toplamda 110 adet daire ve ticari alanlardan meydana gelen Kartal IQ projesinde uygun fiyat avantajı sunuluyor. İşte, Kartal IQ satılık daire seçenekleri... 

Teras Kule Kartal Evleri satılık!

Teras Kule Kartal Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Yakın zamanda satışa çıkacak proje konum olarak Gedik Üniversitesi'nin karşısında yer alacak.

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

Daire Kartal Residence satılık ev!

Daire Kartal Residence satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tek blok halinde inşa edilen projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim imkanı sunuluyor.

Daire Kartal Evleri satılık daire!

Daire Kartal Evleri satılık daire fiyatları 254 bin TL'den başlıyor. Bodur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Tual Adalar Kartal satılık!

Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek olan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tual Adalar Kartal satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

kartal vadikule satılık daire Haberi

kartal vadikule satılık daire

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilen Vadikule Kartal projesinin inşasına 6 ay önce başlandı. 


4 bin 223 metrekare arazi alanı üzerinde yükselen Vadi Kule Kartal, 22 normal kat+zemin+2 bodrum katlı tek bloktan meydana geliyor. Projede, 2 katlı kapalı otopark, güvenlik hizmetleri, yangın söndürme ve havalandırma sistemleri gibi olanaklar bulunuyor.



Toplam 98 daire ve 3 dükkandan oluşan VadiKule Kartal projesinde daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projenin inşaat alanı 18 bin 500 metrekare.


Tamamı peşin ve ara ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Kartal Vadi Kule'de konut sahibi olmak isteyenler yüzde 30 peşinat veriyor. Kalan tutar 24 ay sıfır faiz yapılıyor. 36 aydan 60 aya kadar ise yüzde 0,69 faiz oranıyla vadelendirme yapılıyor.


1+1 dairelerin 66 metrekare ile 72 metrekare, 2+1 dairelerin...