29 / 03 / 2024

kartalda penthouse daire varmı

kartalda penthouse daire varmı

Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor....

Kozyatağı Koz Mesa ev fiyatları!

Kozyatağı Koz Mesa ev fiyatları minimum 642 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1 penthouse daire tiplerine kadar seçeneklerin sunulduğu projede toplam 280 daireye yer veriliyor...

Ajda Pekkan, Kıbrıs Girne'den 2.5 milyon TL'ye daire aldı!

Ajda Pekkan 4 yıl önce Bodrum'dan 1.2 milyon Euro'ya lüks bir villa almıştı. Bir süre önce bu evi sattı. Kıbrıs Girne'den 2.5 milyon TL'ye havuzlu penthouse daire aldı. 600 metrekarelik evin bir odasını kedi ve köpeklerine ayırdı.

Yooistanbul satılık daire!

250 milyon yatırım bedeliyle hayata geçirilen Yooistanbul satılık daire seçenekleri 1+1,2+1,3+1, penthouse ve townhouse şeklinde tasarlandı.

NND 100 Tower satılık daire!

Nanda Yapı imzası ile inşa edilen proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda yükseliyor. NND 100 Tower satılık daire tipleri 1+1,2+1,3+1 ve penthouse daireler şeklinde tasarlandı.

Acat Yapı A2 Residence'ta teslimler Aralık'ta!

Acat Yapı tarafından Kadıköy'de inşa edilen A2 Residence 4 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 penthouse daire seçenekleri bulunuyor.

2006 yılında Dubai Towers'a 36 penthouse daire!

2006 yılında Levent'teki eski İETT garajı arsası üzerine yapılacak Dubai Towers'ta 36 penthouse daire olacakmış. Dubai Towers projesinde yer alacak toplam 516 dairenin yanında kulenin 30 katı otele ayrılacakmış.

Muğla Elysium Miramar Konut fiyatları!

Elysium Miramar Villaları Ofton İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.Projede 46 adet ikiz villa ve 4 adet penthouse daire yer alıyor.Peki Muğla Elysium Miramar Konut fiyatları ne kadardan başlıyor?

Bodrum Elysium Miramar villa fiyatları!

Bodrum Elysium Miramar villa fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen projede 46 adet ikiz villa ve 4 adet penthouse daire bulunuyor.

Bodrum Elysium Miramar Konutları iletişim!

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan Bodrum Elysium Miramar Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Toplam 46 adet dubleks villadan meydana gelen proje Muğla Bodrum'da yükseliyor.

Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık!

Villa ve penthouse daire şeklinde tasarlanan proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar Evleri satılık villa tipleri 3+1, penthouse daire tipleri 4+1 olarak tasarlandı.

Elysium Miramar Bodrum'da penthouse daireler 1 milyon 100 euro!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hayata geçirilen proje Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 23 blok halinde yükselen Elysium Miramar Bodrum projesinde 4 adet penthouse daire yer alıyor.

İstanbul Inn Levent satılık daire!

Toplam 130 bağımsız birimden meydana gelen projede banka kredisi kullanılıyor. İstanbul Inn Levent satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve penthouse konut şeklinde dizayn edildi.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent satılık daire!

5 blok şeklinde yükselen proje Büyükdere Caddesi'ne 200 metre mesafede hayata geçiriliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve penthouse şeklinde tasarlandı.

kartalda penthouse daire varmı Haberi

kartalda penthouse daire varmı


Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor. Ev almak isteyenler isterlerse peşinatı ve kredi taksitlerini bir yıl sonra ödeyebiliyor. 


Ulaşım yolları üzerinde Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüsleri'ne ve Kartal Demiryolu îstasyonu'na araçla 5 dakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik yürüme mesafesinde. 


Yüzde 80'ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark'ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi yer alıyor. Güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurlan, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkânın bir arada sunulduğu Adanuspark'ta kapalı otopark alanı da...