20 / 04 / 2024

Kartalda sıfır satılık daire

Kartalda sıfır satılık daire

Yakacık Çarşı Mahallesi, Çapa Sokak’ta 2 bloklu 17 daireli Subay Evleri Sitesi’nin yerinde ve deprem dönüşüm kapsamındaki yıkım töreni 1 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 13:30’da yapılacak.

Emekli maaşlarında sıfır artış şoku: Kök aylık 10 bin TL olmazsa, maaşlara hiç zam gelmeyecek! 

Sayıları 6 milyonu bulan ve en düşük 10 bin TL şeklinde belirlenen maaşı alan emeklilerin bir bölümü, TBMM'de kök maaşlarında herhangi bir düzenlemeye gidilmezse Temmuz'da sıfır maaş artışıyla karşılaşacak. Peki sıfır maaş artışı sorunu nasıl çözülecek? 

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Motor satışları resmen katlandı! Sıfır almak isteyen 3-4 ay bekliyor: En düşük fiyatlı motosiklet 150 bin TL!

Yılın ilk 7 ayında yapılan motosiklet satışları, geçtiğimiz yılın tamamındaki satışları geride bıraktı. Sıfır motor almak isteyenler 3-4 ay bekliyor. Hemen almak isteyenden 30 bin TL fark isteniyor. Peki motosiklet fiyatları ne kadar? 

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

Sıfır otomobil satışlarında yeni dönem resmen başlıyor! Zamlara barkodlu tedbir

Sıfır otomobil satılarında yeni dönem için çalışmalara başlandı. Sağlık sisteminde ilaç barkodlarına benzer bir sistem ile sıfır araçlarda üretim halinden müşteriye ulaşana kadar tüm anlar, kontrol altına alınacak...

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Sıfır araç bekleyenlere kötü haber! Teslim alamadan zam geldi! Peki fiyatlar ne kadar arttı?

Döviz kurundaki yükseliş otomobil piyasasına yansıdı. Ön ödeme yaparak sıfır araçlarının gelmesini bekleyen vatandaşlar, aracı teslim alamadan zamla karşılaştı. Fiyatlarda yüzde 3 ila 8 arasında zam gelirken, yaşanan fiyat artışı üst segment araçlarda 150 bin TL'ye kadar çıktı.

Sıfır araç krizi derinleşiyor! Bayilerde olmayan araçlar galerilerde fahiş fiyatlarla satılıyor!

Sıfır araç almak için en az 3 ay sıraya girilirken, araçları önceden alan galeriler de bu araçları kendi fiyatlarının çok üzerinde satışa sunuyor.  

Çiftçilere sıfır faizli kredi müjdesi! Başvurular başladı mı? Nasıl alınır? Hemen bakın!

Çiftçilere sıfır faizli hayvancılık kredisine ilişkin ayrıntılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği müjdelerin ardından merak konusu oldu. Peki sıfır faizli hayvancılık kredisi nasıl alınır? Başvurular başladı mı? İşte, çiftçilere kredi desteğine ilişkin ayrıntılar...

Citroen'den çılgın kampanya! Görülmemiş indirim; 245 bin TL'ye sıfır otomobil sahibi olabilirsiniz!

Citroen yılın en çılgın kampanyasını başlattı. Otomobil almak isteyen vatandaşlar bayilere koştu. Citoren'in açıklanan yeni fiyat listesi görenleri şaşkına çeviriyor. İlk otomobilini alacaklara 2023 model sıfır km Citroen 245 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Kartalda sıfır satılık daire Haberi

Kartalda sıfır satılık daire

Kartal’da dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kartal Belediyesi tarafından uygulanan “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” kapsamındaki yıkım çalışmalarının yeni bir örnek uygulaması Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Yakacık Çarşı Mahallesi, Çapa Sokak’ta 2 bloklu 17 daireli Subay Evleri Sitesi’nin yerinde ve deprem dönüşüm kapsamındaki yıkım töreni 1 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 13:30’da...