26 / 04 / 2024

Kartaş Mimarlık inşaatı adres

Kartaş Mimarlık inşaatı adres

Kartaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Eyüp Karahan ve Fahrettin Taş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Teser tarafından kuruldu.

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Berçin Hekim ve Ceren Tan Soydemir ortaklığında Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 in TL sermaye ile bugün A. Yakup Ateş imzasıyla kuruldu.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

HCN Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCN Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe 'de Mehmet Haçin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Tektaş Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektaş Proje Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, 26 Şubat 2015 'te, Çetin Taş Müdürlüğü'nde kuruldu.

Muratoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muratoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Mehmet Tahir Muratoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

BTO Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTO Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Çekmeköy'de, Bülent Kaya Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ara Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ara Mimarlık İnşaat Limited Şirketi 20 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Mehmet Erkök, Emre Savga, Sadettin Tolga Günenç ortaklığında kuruldu.

Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Salim Yanmış Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ekşi Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye ile Şişli'de, Hasan Ekşi tarafından kuruldu.

Kartaş Mimarlık inşaatı adres Haberi

Kartaş Mimarlık inşaatı adres

Kartaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Eyüp Karahan ve Fahrettin Taş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da  Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu. 


Kartaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK MÜHENDİSLİK  a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve...