18 / 04 / 2024

Karteks Kar Yapı İnşaat iletişim

Karteks Kar Yapı İnşaat iletişim

Karteks Kar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Koyuncu tarafından kuruldu.

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Aile içinde yaşanan tartışmalar sonucu ve kin duyulan kişilere karşı yapılan kin evleri nedir? İşte kin evi örnekleri...

Kin evleri, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve haksızlıklar sonucu kin ve ve öfkesini hedef aldıkları kişiye göstermek için bilinçli şekilde yapılan evlere deniliyor. 

İnşaat sektöründe yeni yöntem! Depreme karşı yapılar artık daha sağlam olacak!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk saracağını belirtti.

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zihni Tunç tarafından kuruldu.

İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası geliyor! Bakan açıkladı: Özel yasalarla depreme hazırlık yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul çevresinde deprem meydana gelme ihtimaline karşı yapılan çalışmaları açıkladı. İstanbul ve Kocaeli için deprem yasası yolda. İşte ayrıntılar...

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

Yükselen konut fiyatları ve dolayısıyla yüksek kira bedellerine karşı yapılan hamleler arasında yer alacak olan yeni bir konut kampanyası ilk görüşme bugün yapılacak.

Enerji krizi kapıda! Dünyada konuşulan tek konu enerji krizi

Brüksel'de yapılan Avrupa Parlamentosu Sanayi, Araştırma ve Enerji Komitesi'nde Avrupa bölgesindeki enerji krizi ve buna karşı yapılabilecekler aynı zamanda kışa hazırlık çalışmaları görüşüldü. İşte detaylar…

Depreme karşı yapılaşmada bunlara dikkat!

İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Zeki Boyraz, deprem kuşakları ve fay hatlarındaki yapılaşmada nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Sosyal konutlarda kitle üretimine geçilmeli!

Rizeninsesinet köşe yazarlarından Mustafa Semih Arıcı bugünkü köşe yazısında konut fiyatlarındaki artışa karşı yapılacakları kaleme aldı. 

Almanya'da konut sayısının arttırılması için çağrı!

Almanya'nın başkenti Berlin'de ırkçılık ve adaletsiz tutuma karşı yapılan protestolarda konut sayısının arttırılmasına yönelik çağrı yapıldı. 

Gürültü yapan komşuya dava açılabilir mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Feride Hilal İmal bugünkü köşe yazısında gürültü yapan komşulara karşı yapılabilecek işlemleri kaleme aldı.

Karteks Kar Yapı İnşaat iletişim Haberi

Karteks Kar Yapı İnşaat iletişim

Karteks Kar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Galip Koyuncu tarafından kuruldu. 


Karteks Kar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...