29 / 03 / 2024

Kartepe Hükümet Konağı ne zaman açılacak

Kartepe Hükümet Konağı ne zaman açılacak

Kartepe Belediyesi'nin Kent Merkezi Proje Alanı içerisinde yeni belediye hizmet binası yanında 6 bin 37 metrekarelik alanda hayata geçirdiği Kartepe Hükümet Konağı'nın inşaatı tam gaz devam ediyor...

TOKİ Antalya Hükümet Konağı ihalesi 26 Eylül'de!

Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Eylül'de saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi 25 Eylül'de!

Elazığ İli Baskil İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Eylül'da saat 14:30'da yapılacak.

Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 15 Ekim'de!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 11 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 11 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Çanakkale Hükümet Konağı ihalesi 10 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale Hükümet Konağı'nın ihalesini 10 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

TOKİ Ardahan Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ardahan Hükümet Konağı'nın ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tarsus Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Mersin İli Tarsus İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Mersin Hükümet Konağı ihalesi Pazartesi yapılacak!

TOKİ Mersin Tarsus Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü yapılacak...

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Elazığ Baskil Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kartepe Hükümet Konağı ne zaman açılacak Haberi

Kartepe Hükümet Konağı ne zaman açılacak


Kartepe Belediyesi'nin Kent Merkezi Proje Alanı içerisinde yeni belediye hizmet binası yanında 6 bin 37 metrekarelik alanda yapımı devam eden Kartepe Hükümet Konağı Kartepe'ye kazandırılıyor. Dört kat olarak projelendirilen kaymakamlık binası bodrum katında arşiv ve 15 araçlık kapalı otopark da yer alıyor. İdari ofisler, depolar servis alanları, 96 kişilik konferans salonu ile toplantı salonları ve 138 kişilik yemekhanesi de bulunan binada çalışmalar hızla ilerliyor.

Gerçekleşen yatırımlarla ilçenin birçok ihtiyacını kendi içerisinde karşılayacak duruma geldiğine dikkat çeken Başkan Üzülmez, "İlçeyi ilçe yapan etkenlerden biri de kent meydanıdır. Kartepe için düşünülen kent meydanı projesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden geçmişti. Kent meydanı olarak Sarımeşe ve Köseköy sınırları arasında kalan 378 hektar arazi üzerine kurulacak. Bu alanda Kocaeli Valiliği yatırımlarından biri olan Kartepe Hükümet...