25 / 04 / 2024

Kas İnşaat

Kas İnşaat

Kas İnşaat Tesisat Madencilik ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bülent Reha Sever hayatını kaybetti…

İnşaat maliyetleri her ay katlanıyor: Kasım'da yıllık yüzde 66,49 artış!

İnşaat maliyet endeksi, 2023 Kasım'da aylık bazda yüzde 1,52, yıllık bazda yüzde 66,49 yükseldi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi kasımda 71,24 puana geriledi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Kasım 2023 sonuçları belli oldu. Bileşik Endeks, kasımda bir önceki aya göre 0,06 puanlık düşüşle 71,24 puana geriledi. 

Toplu taşımada yeni sistem devreye alınıyor! Artık başkasının kartını kullanamayacaksınız!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, başkentte toplu taşımada başkasının kartını kullanan vatandaşlara yönelik yeni sistemin devreye alınacağını duyurdu.

Başkasının ulaşım kartını kullananlar dikkat! Cezası herkesi şaşkına çeviriyor!

Ulaşım kartı kullanan vatandaşlar başkasının kartını kullanmaları halinde alacakları ceza dudak uçuklattı! İşte detaylar... 

İnşaat demir fiyatları resmen füze gibi fırladı! 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün gelen 200 liralık zamdan sonra bugün demir fiyatlarına bir zam daha geldi. Gelen zamlarla birlikte demir fiyatları resmen füze gibi fırladı. 1 ton demir fiyatı kaç lira oldu? 29 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen uçtu! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları inşaat sektörünü zam haberleri ile sallamaya devam ediyor. Demir fiyatlarına art artda zam gelmeye başladı. Gelen zamlarla birlikte  demir fiyatları resmen uçtu. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına zam şoku! İnşaat sektöründe yer yerinden oynadı! 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü bugün demir fiyatlarına gelen zam şoku ile sarsıldı. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatları kaç lira? 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına gelen zam ve indirimler inşaat sektörü maliyetlerini etkilemeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına 50 TL indirim geldi! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! İşte 17 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Son zamanlarda demire peş peşe indirim gelirken fiyatlar resmen dibe vurdu. Peki demir fiyatlarına ne kadar indirim geldi? 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 17 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları yerle bir oldu! 1 ton demir kaç TL? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Gelen indirim sektörde deprem etkisi yaratırken demir fiyatları yerle bir oldu. Peki 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Kas İnşaat Haberi

Kas İnşaat
Kas İnşaat Tesisat Madencilik ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bülent Reha Sever hayatını kaybetti. Sever ayrıca, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Bedri Sever’in de...