19 / 04 / 2024

Kasr-ı-Derya projesi

Kasr-ı-Derya projesi

Omran İnşaat imzası ile Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri hayata geçiriliyır. Şirket ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor...

Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri geliyor! Yeni Proje!

Omran İnşaat imzası ile Kasr-ı-Derya ve Kasrı-Ahsen projeleri hayata geçiriliyır. Şirket ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor...

Çengelköy Kasr-ı Âlâ'nın lansmanı yapıldı!

Omran Holding, ilk büyük konut projesini İstanbul'un en gözde semtlerinden olan Çengelköy'de hayata geçiriyor Aile yaşamına uygun olarak inşa edilen lüks yaşam projesi 'Kasr-ı Âlâ'nın, 2019 yılı ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Çengelköy Kasr-ı Ala ön talep topluyor!

Türkiye pazarında büyüme kararı alan Omran Holding'in ilk büyük konut projesi olan 'Kasr-ı  Alâ'da ön talep süreci başladı. 

Çengelköy Kasr-ı Ala lansman tarihi!

Kasr-ı Ala Çengelköy lansman tarihi haberimizde yer alıyor. Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçirecek. Kasr-ı Ala Çengelköy basın lansmanı 27 Mart'ta yapılacak. 

Kasr-ı Ala Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Omran İnşaat A.Ş ilk konut projesi Kasr-ı Ala'yı İstanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de inşa edecek. Kasr-ı Ala projesinin lansmanı 27 Mart'ta yapılacak.

Beykasrı Beylikdüzü ulaşım!

Beykasrı Beylikdüzü ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 332 adet konuttan meydana gelen Bey Kasrı Konakları projesi 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor...

Bey Kasrı Konakları Beylikdüzü fiyat!

Bey Kasrı Konakları Beylikdüzü fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Bey Kasrı Konakları fiyat!

Bey Kasrı Konakları fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Bey Kasrı Konakları projesi 5 katlı 8 blok halinde hayata geçiriliyor...

Bey Kasrı projesi!

İlk etabında satışların tamamlandığı Bey Kasrı projesi ikinci etabında satışlar devam ediyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Bey Kasrı Konakları'nın metrekaresi 3 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü' nde hayata geçirilen Bey Kasrı Konakları projesi 322 adet konuttan meydana geliyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor.

Mehmet Özhaseki kentsel dönüşüm projesi Şehr-i Derya'yı anlattı!

AK Parti'den yeniden aday olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'ye deniz getirme projesi ve Eski Sanayi Bölgesi'nin kentsel dönüşüm projesi olan Şehr-i Derya'nın detaylarını da aktardı...

Kayseri'ye Şehr-i Derya projesi geliyor!

Kayseri'de 70 yıllık geçmişe sahip eski sanayi bölgesi, 'Şehr-i Derya' projesi ile yeni bir çehreye bürünecek. Buradaki keresteci, mobilyacı, demir dökümcü, hırdavatçı, bakırcı gibi küçük esnaf, organize sanaye bölgesine ve sektörel sitelere taşınacak.

Kasr-ı-Derya projesi Haberi

Kasr-ı-Derya projesi

Türkiye pazarına büyüme hedefiyle giren şirket, Omran İnşaat, "Kasr-ı-Derya" ve "Kasrı-Ahsen" projelerini hayata geçirmek için ilk etapta 700 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Omran İnşaat, ilk büyük konut projesi "Kasr-ı Âlâ"yı Çengelköy'de hayata geçirmesinin ardından, "Kasr-ı-Derya" ve "Kasrı-Ahsen" projeleri için harekete geçti.

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, lüks segment konut üretiminde marka olmayı hedeflediklerini ve Türkiye'de kalıcı olarak yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Bayram, "Bu ülkeye güveniyoruz. Burada kalıcı olmak istiyoruz." dedi. Bayram, şirketin ilk konut projesi olan "Kasr-ı Âla"da sona yaklaştıklarına işaret ederek, inşaatın temelini attıklarını, dairelerin ise yüzde 20'sini sattıklarını söyledi. 

Bayram, Çengelköy'ün merkezinde 6 bin metrekare alan üzerinde hayat bulan projenin, 2019'un ağustos ayında teslim edilmesinin planlandığını söyledi. 

Bayram sözlerine şöyle devam etti; "Lüks yaşam...