29 / 03 / 2024

Kastamonu Ağlı TOKİ kura çekimi ne zaman

Kastamonu Ağlı TOKİ kura çekimi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 86 adet konut satışa sunuluyor. Peki Kastamonu Ağlı TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Kastamonu Ağlı'da 2+1 2.280 TL taksitle!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Ağlı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu Ağlı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Kastamonu Ağlı TOKİ 8 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi 5 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020!

TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kastamonu Ağlı kura sonuçları 09.06.2020 ve TOKİ Ağlı kura sonucu 2+1 kazananlar listesi...

TOKİ Kastamonu Ağlı 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Kastamonu Ağlı 100 bin konut kapsamında inşa edilen 100 konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Kayaşehir Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Açılış için geri sayımın başladığı Kayaşehir Millet Bahçesi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gezdi. Kurum, Başkan Kartoğlu ve TOKİ Başkanı Turan, yapımı tamamlanan bisiklet yolunda bisiklet sürdü...

Kastamonu'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

TOKİ Kastamonu Ağlı başvuru zamanları 2017!

TOKİ Kastamonu Ağlı projesinde 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Kastamonu Ağlı başvuru zamanları 2017...

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Ergün Turan Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılışına katıldı!

TOKİ tarafından inşa edilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı tören ile yapıldı.

İstinye'deki devlet arazisi imara mı açılıyor?

İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birine sahip, İstinye sırtlarındaki devlet arazisi ranta açılıyor. TOKİ'ye ait arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan imar uygulama planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu.

Kastamonu Ağlı Yatılı İlköğretim Okulu cezaevine dönüştürülecek!

Ağlı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu olarak hizmet veren ve şu anda atıl durumda olan 51 bin 963 metrekarelik alana Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü talip oldu.

Kastamonu Ağlı TOKİ kura çekimi ne zaman Haberi

Kastamonu Ağlı TOKİ kura çekimi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Ağlı Belediye Toplu Konut Projesinde yer alan 86 adet konut satışa sunuluyor.


Kastamonu Ağlı TOKİ kura çekimi ne zaman?
TOKİ Kastamonu Ağlı kura çekimi 15 Haziran 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek. Kura çekimi Ağlı Belediyesinin Konferans Salonunda yapılacak.


Kastamonu Ağlı TOKİ kuraya katılacaklar listesi için