19 / 04 / 2024

kastamonu devlet hastanesi nereye yapılacak

kastamonu devlet hastanesi nereye yapılacak

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonulular' ın merakla beklediği 400 Yataklı Devlet Hastanesi Projesi' nin 21 Nisan 2014 Pazartesi günü ihale edileceğini açıkladı...

Kastamonu Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Kastamonuluların 11 yıllık yeni hastane hasreti sona eriyor. Batı Karadeniz'in en büyük hastanesi olacak olan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin açılması için artık gün sayılıyor.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK parti İl Başkanı Halil Uluay ve partililerle birlikte, kapılarını açmak için artık gün sayan yeni Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, inşaat çalışmalarının devam ettiği 400 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Kaba inşaatı biten hastanenin Mayıs ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kastamonu Araç Devlet Hastanesi Mayıs'ta açılacak!

1953 yılından bu yana Araç halkına hizmet veren Kastamonu'daki Araç Devlet Hastanesi, 2016 Mayıs ayı içinde tamamlanmış yeni yüzüyle hastalarına kapılarını açacak.

Kastamonu Devlet Hastanesi'nde çalışmalar sürüyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Kastamonu Devlet Hastanesi ne zaman bitecek?

Toplu Konut İdaresi (TOKÎ) Başkanlığı taralından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Kastamonu Devlet Hastanesi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinin inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ, Kastamonu Devlet hastanesi'nin kaba inşaatını tamamladı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Kastamonu'da yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Hastane inşaatında yüzde 50 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi satılıyor!

Kastamonu’nun Daday ilçesinde 1988 yılında yapılan ve uzun yıllar sağlık merkezi olarak hizmet eden daha sonra Devlet Hastanesine çevrilen eski Daday Devlet Hastanesi binası resmen satılıyor.

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi yenileniyor!

Daday Devlet Hastanesi'nin arka-ön dış cephe onarımı ve bakımı, hastaların ve hasta yakınlarının hastane içinde işlerini ve aradıklarını kolay bulabilmeleri için yön levhaları,hastane tabelaları gibi değişimler ve yenilikler yapılacak.

Kastamonu 400 Yataklı Devlet Hastanesi erken bitecek!

Vali Şehmus Günaydın ve Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, yeni yapılan 400 yataklı devlet Hastanesi ile diş hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kastamonu Devlet Hastanesi 700 gün sonra tamamlanacak!

Kastamonu'ya yapılması planlanan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin hafriyat çalışmaları başladı. Proje Müdürü Turgay Özen, yeni devlet hastanesinin 700 gün sonra tamamlanacağını ve Kastamonu halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Kastamonu Devlet Hastanesi 2 sene içinde tamamlanacak!

Kastamonu’nun sağlık alanında özlemle beklediği projelerin başında gelen 400 yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesine itiraz olmadı. İhaleyi alan firmaya yer tesliminin 3 Temmuz’da yapılacağı öğrenildi. Hastane 800 iş günü içerisinde tamamlanacak.

kastamonu devlet hastanesi nereye yapılacak Haberi

kastamonu devlet hastanesi nereye yapılacak


Milletvekili Gülşen, TOKİ tarafından inşa edilecek olan hastanenin Tıp Fakültesi ile entegre çalışacağını, 528 yatağa çıkarılabilecek şekilde tasarlandığını söyledi. 


150 çift, 100 tek kişilik odalardan oluşacak hastanenin 85 bin 470 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirten Mustafa Gökhan Gülşen, 12 ameliyathane, 800 araçlık otopark, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi ile Anjiyografi Merkezi’nin de bulunacağını belirttiği hastanenin, tahminen 700 iş günü içerisinde tamamlanacağını, ihale sürecinde bir aksaklık yaşanmadığı takdirde ise 2015 yılı sonunda hizmete gireceğini söyledi. 


“İFTİRA SİYASETİ İFLAS ETTİ”


Hastanenin Kastamonu'nun 60 yıllık ihtiyacına cevap verecek nitelikte olacağını da söyleyen Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, “Hastane konusunda özellikle halkımıza şunu söylüyoruz. 'Lafa değil, icraata bakın.' İş üretemeyen, hizmet üretemeyenler ne yazık ki dedikodu ve fitne üretirler. Son birkaç ay içinde hastane konusunda siyasiler...