29 / 03 / 2024

kastamonu eşya yardımı

kastamonu eşya yardımı

Kastamonu'da meydana gelen sel felaketlerine yönelik açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel nedeniyle evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlara kira ve eşya yardımı yapılacağını dile getirdi.

65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli aylığında flaş zam! Şimdi bu rakamlara bakın! Tek tek belli oldu!

65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli aylığı da dahil olmak üzere Ocak ayında pek çok sosyal destek ödemesine zam yapılacak. Peki hangi sosyal destek kaç TL olacak? İşte açıklanan o rakamlar...

Öğretmenlere kira yardımı 10 bin TL’mi oluyor?

Yaşadığımız ekonomik kriz ve son zamanlarda artan faiş fiyatlar ile birlikte öğretmenlerimizin desteğe ihtiyacı olduğu çok net açık bir durum. Bu durumda da kira yardımına dair bir gündem yaratıldı. İşte ayrıntılar...

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Ticaret Bakanı Bolat'tan tüm sektörlere indirim çağrısı! Market, tekstil, beyaz eşya, otomotiv...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, beyaz eşya, tekstil sektörleri başta olmak üzere tüm sektörleri, büyük indirim kampanyasına destek vermeye davet etti.

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Ocak zammıyla tam bu kadar olacak! Şimdi rakamlara göz atın!

Sosyal destek ödemelerine Ocak ayında gelecek zam merakla bekleniyor. 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı tutarlarının Ocak zammıyla kaç TL olacağı belli oldu. İşte merak edilen o rakamlar...

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen devlet destekleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayat koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir sosyal yardım programını içeriyor. Bu programlardan "Devlet Barınma Yardımı" maddi sorun yaşayanlara geri ödemesiz hibe para desteği veriliyor.

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında zam depremi! Kimin maaşı kaç TL? Şimdi rakamlara bakın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan vatandaşlar, maaşlarının kaç lira olduğunu sık sık araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı zamlı rakamları tek tek açıklandı. İşte merak edilen o rakamlar...

2023 e-Devlet kırtasiye yardım başvurusu! Başvuru ekranı burada! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne ve babalar çocuklarının eğitim masrafları için verilen yardımları araştırıyor. Bu kapsamda, kırtasiye yardımı ön plana çıkıyor. Peki, kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır? Ne zaman ödenecek? Kırtasiye yardımı kaç TL? İşte detaylar...

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli maaşı alanlar şimdi göz atın! Yeni maaşınız belli oldu! 

Temmuz ayında emekli ve memur maaşı başta olmak üzere, 65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli maaşı gibi sosyal desteklere de zam geldi. Peki 65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli maaşı ne kadar oldu? 

Anne ve babalar müjde: Devlet Kırtasiye Yardımı veriyor! e-Devlet'ten başvurusu onaylanan anında alıyor!

Devlet sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sağlanan Eğitim ve Öğretim Yardımı desteğinin detayları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli aylığı zamlı maaşları tek tek açıklandı! Şimdi bu yeni rakamlara bakın!

Binlerce vatandaş sosyal destek ödemelerine gelen zamları merak ediyor. Peki yeni zamlı 65 yaş maaşı, evde bakım yardımı, engelli aylığı kaç TL oldu? 

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

kastamonu eşya yardımı Haberi

kastamonu eşya yardımı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile beraber Kastamonu'da meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgede incelemede bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Soylu, incelemeler sonrasında burada açıklama yaptı.

Hasar ve zarar tespit çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Soylu, esnafların, araçların ve tarım arazilerinin hasar tespitinin de yapıldığını anlattı. Soylu, sel bölgelerinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldığını da belirtti.

Vatandaşların bütün mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için büyük çaba sarf edildiğini söyleyen söyleyen Soylu, "İnşallah bütün bu sel bölgelerinden, buradan çıktığımız zaman vatandaşımızın da gönlünü alarak buradan çıkma arzusu içindeyiz. Herkes elinden gelen yardımı yapıyor. 'Yok Ankara Büyükşehir Belediyesini sokmadılar...' Ne olursunuz, hangi belediye olursa olsun biz böyle bir ayrım yapmıyoruz. Yangında da yapmadık, selde de yapmadık." şeklinde konuştu.

Milletin...