26 / 04 / 2024

katar kiralık tarım arazisi

katar kiralık tarım arazisi

Gıda sıkıntısı çeken Katar, Türkiye'de tahıl ve sebze üretimi yapmak istiyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Arazi kiralayıp, yerli firmalarla üretim yapma talepleri var" dedi..

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Antalya'da 106 dönümlük tarım alanına konut inşa edileceği iddia edildi! 

Antalya’nın Alanya ilçesi Kargıcak-Karagedik mevkisinde yer alan 106 dönümlük tarım alanının konut alanına çevrilmek üzere yapılaşmaya açılacağı kaydedildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ess Kiz Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Tarım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemaleddin Evirgen tarafından kuruldu.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Türkiye’de 2.1 milyon futbol sahası büyüklüğündeki tarım arazisi atıl durumda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ekilmeyen tek karış arazi kalmayacak. Hepsini üretime kazandıracağız" sözlerinin ardından ekilmeyen atıl durumdaki 1.5 milyon hektarlık tarım arazisi için harekete geçiliyor. Bu kapsamda, atıl durumdaki arazilerin üretime kazandırılması hedefleniyor.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marjinal Grup Turizm Sağlık Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Soylu tarafından kuruldu.

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyaş Yapı İnşaat Hayvancılık Tarım İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Yavaş tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almas Hayvancılık Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Alı M. Al-Shaıkh ve Samı Husseın A. Loaloa ortaklığında kuruldu.

katar kiralık tarım arazisi Haberi

katar kiralık tarım arazisi


Katar gıda konusunda yaşadığı sıkıntıyı Türkiye'de üretim yaparak aşmak için harekete geçti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na "Türkiye'de tahıl ve sebze üretelim" teklifi getiren Katarlılar, başka sektörlerde de proje geliştirmek istiyor. Alternatifbank'ta (ABank) Anadolu Grubu ile ortak olan Katarlı Commercial Bank of Qatar'ın sponsoru olduğu Commercial Bank Katar Masters Golf Turnuvası'na katılan Bakan Çavuşoğlu, önce golf oynadı sonra resmi temaslarda bulundu. Çavuşoğlu, turnuvanın ardından, Başbakan Şeyh Abdullah bin Nasser Al Thani tarafından kabul edilirken Katar Dışişleri Bakanı Khalid bin Mohammed Al Attiyah'la da bir araya geldi. Mevlüt Çavuşoğlu, Katarlı yetkililerinin kendisine Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde arazi kiralayarak gıda ve hayvancılık gibi alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini söyledi. Resmi temaslarının ardından Türkiye'nin Doha'daki Büyükelçiliği'nde verilen resepsiyonda soruları yanıtlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki...