29 / 03 / 2024

kavşak projesi

kavşak projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, İl Koordinasyon Kurululu'nda Gediz Kavşağı Projesiyle ilgili yaptığı sunumunda konuşan Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, bilgileri olmadan bu alternatiflerin hazırlandığını ve imara işlendiğini söyledi

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Küçükçekmece Yalı Caddesi Kavşak Ön Projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Cadde Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Maslak Ayazağa Kavşak Uygulama Projesi imar planı askıya çıktı!

Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Caddesi - Hadım Karayolu Caddesi Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıda...

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Yarımburgaz ve Halkalı kavşak projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yarımburgaz ve Halkalı Caddeleri Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesi mecliste!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'da yapılması planlanan kavşak projesini Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Çukurova Tünel Kavşak çalışması hızla ilerliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına başlattığı Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.. 

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Antalya Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent ulaşımına büyük rahatlık getirecek olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti.

kavşak projesi Haberi

kavşak projesi

Uraloğlu, "Biz projeyi askıya çıktığında gördük. Şimdi arkadaşlar alternatiflerden bahsediyor. Baksanıza alternatif de hazırlamışlar. Her şeyi üstlensinler, devam etsinler bakalım. Ben bu alternatifleri burada duymamış olmam lazımdı" dedi. Belediye yetkililileri ise Karayollarına yazıyla değil ama "şifahen" bilgilendirmede bulunulduğunu söyledi. Sabuncubeli Tüneliyle ilgili çalışmaları anlatan Uraloğlu, "4070 metre uzunluğundaki Sabuncubeli Tüneli'nde sol tüpte 1993 metre sağ tüpte ise 2293 metre ilerleme sağlanmıştır. Projenin toplam bedeli 262 milyon lira" diye konuştu. Bölgede 2016 yılının Ocak-Mart ayları döneminde 270 kamu projesi uygulandığı, bunların toplam tutarının 2 milyar 497 milyon lirayı bulduğu bildirildi.



Sabah...