28 / 03 / 2024

Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans

Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans

Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans Bornova'da yükseliyor, proje 300 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Kavuklar'ın Bornova'daki 2 projesi satışa çıktı!

Kavurlar Grubu'nun İzmir Bornova'daki yer alan 2 projesi satışa çıktı. Projeler için 7 Haziran 2017 Çarşamba gününe kadar teklif verilebilecek.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Point Bornova Rezidans’ta teslimler başlıyor!

İzmir’in en büyük karma projesi Point Bornova’da sona gelindi. Daire sahipleri, 17 daire tipinin bulunduğu katı gezerek evlerinin son durumu hakkında bilgi aldı. Projenin 612 dairelik Rezidansında tapular, Ağustos ayı sonundan itibaren teslim edilmeye başlanacak.

Point Bornova AVM bayramda açık mı?

Point Bornova AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova AVM bayramda açık mı? Point Bornova AVM bayramda kaça kadar açık? Point Bornova AVM bayramda kaçta açılacak?

Robert Montgomery’nin dizeleri Point Bornova’nın çatısında sergileniyor!

Dünyaca ünlü şair Robert Montgomery, Homeros’un destanlarında adı geçen İzmir’e ithafen satırlar kaleme aldı. Montgomery’nin İzmir’i anlatan dizeleri, şehrin yeni buluşma noktası Point Bornova’nın çatısında sergileniyor.

Kavuklar Bornova'dan Anneler Günü kampanyası!

2-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan herkes, Beymen Point Bornova Mağazası’nda harcamak üzere 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Point Bornova Rezidans’ta yaşam yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Beymen, Point Bornova AVM'de mağaza açacak!

Kavuklar Gayrimenkul'ün kente kazandırdığı Point Bornova AVM, birbirinden ünlü dünya markalarını bünyesine katmaya devam ediyor. İzmir'in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da modaseverlerle buluştu.

Kavuklar Bornova'dan ev alana hediye çeki!

Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan kadınlar, Point Bornova AVM'de doyasıya alışveriş yapabilecekleri 2 bin 500 TL değerinde alışveriş çeki kazanacak. kampanya kapsamında verilecek alışveriş çeki ise 31 Mart'a kadar kullanılabilecek.

Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans Haberi

Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans

Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans projesi Kavuklar Gayrimenkul imzası ile hayata  geçiriliyor, proje 300 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.


Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans 'ta 544 konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans 'ın tasarımı HOK tarafından yapıldı. İzmir'in en büyük karma projesi olan Kavuklar Point Bornova AVM Rezidans 46 katlı olarak tasarlandı.


Point Bornova Ege Üniversitesi'ne ve Yeni Garaj'a yakın olarak inşa ediliyor, proje kapsamında yer alan ticari üniteler Mart 2015'te, konutlar ise Kasım 2015'te teslim edilecek.


Telefon: 0232 435 46 46

Web Adresi: http://www.kavuklar.com.tr

Ceren...