24 / 04 / 2024

Kavuklar'ın Bornova'daki 2 projesi satışa çıktı!

Kavuklar'ın Bornova'daki 2 projesi satışa çıktı!

Kavurlar Grubu'nun İzmir Bornova'daki yer alan 2 projesi satışa çıktı. Projeler için 7 Haziran 2017 Çarşamba gününe kadar teklif verilebilecek.



Kavuklar Grubu'nun İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ Mahallesi ve Kazımdirik Mahallesi'nde inşaatına başladığı ancak tamamlayamadığı 2 projesi satışa çıkıyor. 


Altındağ ve Kazımdirik'teki 2 gayrimenkul için de 7 Haziran 2017'ye kadar teklif verilebilecek. Gelen teklifler değerlendirildikten sonra karar açıklanacak. 


1-) Altındağ'da 1.160 dairelik proje


Kavuklar ın Bornova daki 2 projesi satışa çıktı!


Kavuklar'ın  İzmir  Bornova Altındağ'da temelini attığı ancak inşaatının o aşamada kaldığı projesi "kat karşılığı inşaat / satış ilanı" şeklinde bugün satışa sunuldu. Yani proje hem kat karşılığı inşaat şeklinde hem de proje tamamen topraktan satılabilecek ve alan kişi ya bu projeye devam edecek ya da yeni bir proje planlayacak. 


183 bin 203 metrekare inşaat alanına sahip projede 1.160 adet daire inşa edilmesi planlanmıştı ama inşaatı bir tamamlanamadı. Projedeki 380 adet dairenin satışı yapıldı. Ancak Kavuklar Grubu projeyi satarken, projeden daire alan vatandaşları mağdur etmeyecek şekilde planlama yapacak.


Altındağ'daki proje için 7 Haziran 2017 tarihine kadar teklif verilebilecek. Gelen teklifler değerlendirildikten sonra karar açıklanacak. Katılım teminat bedeli 500 bin TL olarak belirlendi.


Kavuklar ın Bornova daki 2 projesi satışa çıktı!


2-) Kazımdirik'te iş merkezi


Kavuklar ın Bornova daki 2 projesi satışa çıktı!


Kavuklar'ın İzmir Bornova Kazımdirik'te inşa etmeyi planladığı projesinde inşaat yarım kaldı. Buradaki proje tamamen satılacak. Yani projeyi alan kişi isterse projeyi tamamlayacak, isterse de yeni bir proje inşa edecek.


3 bodrum kat+7 normal kattan oluşan iş merkezi için 7 Haziran 2017'ye kadar teklif alınacak. Katılım teminat bedeli 250 bin TL olarak belirlendi. 


Kavuklar ın Bornova daki 2 projesi satışa çıktı!


Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com


Geri Dön