25 / 04 / 2024

kavuklar kazımdirik projesi

kavuklar kazımdirik projesi

Kavurlar Grubu'nun İzmir Bornova'daki yer alan 2 projesi satışa çıktı. Projeler için 7 Haziran 2017 Çarşamba gününe kadar teklif verilebilecek.

Bornova Vergi Dairesi, İzmir'de 420 metrekarelik arsa satıyor! 

Bornova Vergi Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve tüm merak edilenler...

İzmir-Afyonkarahisar-Ankara YHT projesinde kazı çalışmaları başladı!

Uşak'ın Eşme ilçesinde İzmir-Afyonkarahisar-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi Eşme-Salihli kesiminde kazı çalışmaları başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazı Başlangıç Töreni'ne katıldı.

Turkcell'den İzmir Bornova'da 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş., İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 358 ada 219 parselde kayıtlı gayrimenkulü 80 milyon TL'ye satıyor...

Cİ Group'tan İzmir'e 1000 konutluk proje!

 Cİ Group, İzmir'de Yeni Bornova olarak bilinen Kazımdirik Mahallesi’nde 1000 konutluk yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kanal İstanbul projesi patlatma ile mi kazılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'un yakında ihale edileceğini açıkladı. Yerli ve küresel taleplerin arttığını projenin “mimari” boyutunun hazır olduğunu belirtti. Sürekli gündeme gelen çılgın proje bu kez, inşaat aşamasında yapılacak patlatma kazı ile gündemde.

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy 2020 başvuruları yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Pehlivanköy Kazımdirik Mahallesi projesi yarın satışa çıkıyor.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutlar teslim edildi!

Melikgazi Belediyesi en büyük projeleri arasında yer alan Kâzım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 daire sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

İzmir 10. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 7.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir İli Bornova ilçesi Kazımdirik Mahallesi 3674 ada 4, 5 parsel, 3675 ada 5 parsel ve 3676 ada 4, 5 parsellerde yer alan arsayı 7 milyon 701 bin TL'ye satıyor...

kavuklar kazımdirik projesi Haberi

kavuklar kazımdirik projesi

Kavuklar Grubu'nun İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Altındağ Mahallesi ve Kazımdirik Mahallesi'nde inşaatına başladığı ancak tamamlayamadığı 2 projesi satışa çıkıyor. 


Altındağ ve Kazımdirik'teki 2 gayrimenkul için de 7 Haziran 2017'ye kadar teklif verilebilecek. Gelen teklifler değerlendirildikten sonra karar açıklanacak. 


1-) Altındağ'da 1.160 dairelik proje



Kavuklar'ın İzmir Bornova Altındağ'da temelini attığı ancak inşaatının o aşamada kaldığı projesi "kat karşılığı inşaat / satış ilanı" şeklinde bugün satışa sunuldu. Yani proje hem kat karşılığı inşaat şeklinde hem de proje tamamen topraktan satılabilecek ve alan kişi ya bu projeye devam edecek ya da yeni bir proje planlayacak. 


183 bin 203 metrekare inşaat alanına sahip projede 1.160 adet daire inşa edilmesi planlanmıştı ama inşaatı bir tamamlanamadı. Projedeki 380 adet dairenin satışı yapıldı. Ancak Kavuklar Grubu projeyi satarken, projeden...