29 / 03 / 2024

Kavuklar

Kavuklar

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, İzmir Bornova'da 180 bin metrekarelik alan üzerine 'Kavuklar Bornova'yı kuruyor. 125 milyon dolar yatırım değerindeki proje 1160 konuttan oluşacak. İşte projenin ayrıntıları...

Kavuklar Grup 'un yeni karma projesi 15 Mayıs'ta tanıtılacak!

İzmir’e 400 milyon dolarlık yatırım yapan Kavuklar Grup, İzmir'in en büyük karma projesine imza atıyor. Kavuklar Grup 'un yeni karma projesi 15 Mayıs günü düzenlenecek toplantı ile tanıtılacak...

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

TMSF, Kavuklar'dan ev alanları mağdur etmeyecek!

İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan Kavuklar Holding'den daire alanlara 'Kayyum Heyeti'nden müjde geldi.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi!

Kavuklar Bornova güncel fiyat listesi 206 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kavuklar Bornova'da teslimler Temmuz 2018'de yapılacak...

Kavuklar Bornova GYODER kampanyası!

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Kavuklar da dahil oldu. Kavuklar GYODER kampanyası kapsamında yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri fiyatlar!

Altındağ Kavuklar Bornova Evleri fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Kavuklar Bornova Evleri projesinde toplam 1.178 adet konut yer alıyor...

Kavuklar Bornova proje teslim tarihi!

Kavuklar Bornova proje fiyatları 200 bin liradan başlıyor. Kavuklar Bornova projesinde 1.178 adet daire yer alıyor...

Kavuklar Haberi

Kavuklar

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova ilçesinin çehresini değiştirecek ve değerini yükseltecek yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Yüzde 80'i deniz görecek, 180 bin metrekarelik alana kurulacak 'Kavuklar Bornova', 125 milyon dolar yatırım değeriyle bin 160 konuttan oluşuyor. Üç dev kule üzerinde yükselecek proje, belediye otobüsü güzergahlarına doğrudan bağlantılı metro ve Uçanyol güzergahında yer alıyor. R-ojede, dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin tasarımlarına da yer verildi. Konut değil, yaşam alanlan oluşturma felsefesini esas alan Kavuklar Gayrimenkul, Bornova'da inşasına başladığı yeni projesi Kavuklar Bornova'yı basına tanıttı. 


Toplantıda konuşan Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, 'Yarın aşıra yaklaşan tecrübemizle İzmir'e hem ekonomik hem de sosyal alanda katkı sağlayacak yeni yatırımlarımızı ortaya koyuyoruz. Son beş yıldır iş alanımıza eklediğimiz gayrimenkul yatırımlarıyla İzmir'de, özellikle Bayraklı ve Bornova bölgesinde...