28 / 03 / 2024

Kavuklar'dan Bornova'da deniz gören proje!

Kavuklar'dan Bornova'da deniz gören proje!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, İzmir Bornova'da 180 bin metrekarelik alan üzerine 'Kavuklar Bornova'yı kuruyor. 125 milyon dolar yatırım değerindeki proje 1160 konuttan oluşacak. İşte projenin ayrıntıları...



Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova ilçesinin çehresini değiştirecek ve değerini yükseltecek yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Yüzde 80'i deniz görecek, 180 bin metrekarelik alana kurulacak 'Kavuklar Bornova', 125 milyon dolar yatırım değeriyle bin 160 konuttan oluşuyor. Üç dev kule üzerinde yükselecek proje, belediye otobüsü güzergahlarına doğrudan bağlantılı metro ve Uçanyol güzergahında yer alıyor. R-ojede, dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin tasarımlarına da yer verildi. Konut değil, yaşam alanlan oluşturma felsefesini esas alan Kavuklar Gayrimenkul, Bornova'da inşasına başladığı yeni projesi Kavuklar Bornova'yı basına tanıttı. 


Toplantıda konuşan Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, 'Yarın aşıra yaklaşan tecrübemizle İzmir'e hem ekonomik hem de sosyal alanda katkı sağlayacak yeni yatırımlarımızı ortaya koyuyoruz. Son beş yıldır iş alanımıza eklediğimiz gayrimenkul yatırımlarıyla İzmir'de, özellikle Bayraklı ve Bornova bölgesinde yatırımlarımız devam edecek' diye konuştu.

 

Yeni projenin ayrıntılarını anlatan Kavuklar Gayrimenkul Yatıran Grup Başkanı Metehan Kavuk da izmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının ortasında yer alan Bornova'yı seçtiklerini söyledi. İnşaata kısa bir süre önce başlandığını duyuran Kavuk, 'Çok yakında Bornova'da, Türkiye ve Avrupa'nın, üzeri açılır kapanabilir ilk alışveriş merkezi olan Point Bornova AVM'yi açarak pek çok yeni markayı İzmirlilerle buluşturacağız. Bornova'yı bir yaşam, moda, alışveriş, kültür, sanat noktası konumuna getireceğiz. 

201.8'de tamamlamayı planladığımız Kavuklar Bornova projesiyle yakın gelecekte Bornova, İzmir'in en çok tercih edilen bölgelerinden biri haline gelecek' diye konuştu. 


Projeyi oluşturacak üç dev kuleden ortadakinin terasında, 19. katta yer alacak olan 341 metrekarelik yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak. Sosyal olanaklarıyla da diğer pek çok projeden ayrılan Kavuklar Bornova, ilk şubesini Bayraklı Tower'da açan A Fitness Company ve A Spa Company ile sakinlerine, izmir manzarasına karşı spor yapma ve günün stresinden uzaklaşma imkanı sağlayacak. Çocuklu ailelerin de huzuru düşünülerek tasarlanan projede, kapalı çocuk alanı ve çocuk odası da olacak. Vizyonun en yeni filmleri, projenin içerisinde yer alacak cep sinemasında gösterime girecek. Restoranda, Türk ve dünya mutfağından gurme lezzetleri yer alacak. Suni göl, kütük ev konsepti ve dinlenme alanlarına da sahip olacak projede tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahaları, bisiklet ve koşu yollan yanın da Kavuklar Bornova sakinlerinin kaynaşacağı ve hoş vakit geçireceği barbekü alanı ve anfitiyatro da bulunacak. 


Dünyaca ünlü mimarlar çizdi 


Metehan Kavuk'un verdiği bilgiye göre Kavuklar Bornova projesinin mimarisi, Londra'daki yeni VVembley Stadyumu, St.Petersburg'daki Dali Müzesi, Boston'daki Logan Havalimanı, ABD'deki Millward Brown Ofisleri ve Pekin'deki Four Seasons Oteli dahil birçok önemli projeye imza atan dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK'a ait. Her ayrıntısı incelikle düşünülen proje, sakinlerinin hayatına daha fazla değer katarak sevdiklerine daha fazla zaman ayırabileceği şekilde tasarlandı. 



İzmir Haber Ekspres




Geri Dön