23 / 04 / 2024

kayabaşı yatırım

kayabaşı yatırım

İstanbul Küçükçekmece’deki Kanarya Mahallesi riskli alan ilan edildi. Kentsel dönüşümle birlikte Kanarya’nın da tıpkı Kayabaşı gibi prim yapma ihtimali çok yüksek…

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hasoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Fatih Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi' nde kuruldu.

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

kayabaşı yatırım Haberi

kayabaşı yatırım


Küçükçekmece Gölü’ne kıyısı bulunan bölgede, yaklaşık 120 bin kişi yaşıyor. Türkiye’nin en kalabalık mahallesi olarak gösteriliyor ve dünyanın en büyük üçüncü mahallesi olduğu iddia ediliyor. 

İstanbul'un en çok göç alan yerleşim yerlerinden biri olan Kanarya, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun’un ikinci maddesine göre “riskli alan” olarak belirlendi. Yani Kanarya Mahallesi sınırları içinde kalan tüm binalar deprem riski altında. Bakanlar Kurulu’nun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete’de de yayımlandı…

“RİSKLİ ALAN” İLAN EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta gelişmeleri takip etmek için Kanarya Mahallesi’ne gittik. Olup bitenleri ve halkın tepkilerini öğrenmek için bölgede yaşayan insanlarla, esnafla ve emlakçılarla görüştük. Riskli alan ilan edilmesinin üzerinden henüz bir iki hafta geçen Kanarya’da yaşayanlar, ne belediye ne de bir kamu yetkilisi tarafından hiçbir konuda bilgilendirilmediklerini söylüyor....