18 / 04 / 2024

Kayak merkezleri ne durumda

Kayak merkezleri ne durumda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 285 santimetre ile Bursa'daki Uludağ'da, en düşük ise 20 santimetre ile Ankara'daki Elmadağ'da ölçüldü.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 33 santimetreyle Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde, en düşük ise 8 santimetreyle Çankırı'daki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde ölçüldü. İşte Kayak merkezlerinde son durum...

Kayak merkezlerinde son durum!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, en fazla kar kalınlığı 96 santimetreyle Kartalkaya Kayak Merkezi' nde, en düşük 1 santimetre ile Yıldıztepe' de ölçüldü. İşte kayak merkezlerinde son durum...

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 105 santimetre ile Davraz Kayak Merkezi 'nde, en düşük ise 1 santimetreyle Yıldıztepe' de ölçüldü. Kayak merkezlerinde son durum işte böyle...

Kayak merkezleri ne durumda?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, En yüksek kar kalınlığı 90 santimetre ile Davraz' da, en düşük ise 4 santimetreyle Yıldıztepe'de ölçüldü. Kayak merkezleri ne durumda?

Kayak merkezlerinde son durum!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göreKayak merkezlerinde son durum... En fazla kar kalınlığı 97 santimetreyle Erzurum Konaklı'da, en düşük ise 21 santimetreyle Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde kaydedildi

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliği Danıştay'a taşınıyor!

CHP, "Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği"ne tepki gösterdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "Amaçları büyükşehir belediye başkanlarımızı çalışamaz hale getirmek, başarısız kılmaktır" dedi...

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Yedikuyular Kayak Merkezi ne zaman açılacak?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi'nin yeni sezona yetişmesi planlanıyor.

Cazibe Merkezleri Programı’na 400 hektarlık alan talebi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Cazibe Merkezleri Programı’na yoğun ilgi olduğunu söyledi. Bakan Özlü, “Bugüne kadar 23 il için yapılan başvurularda 400 hektarlık alan talebi var. Bunu sağlayacak alanımız var” dedi.

Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri'ne 82 milyar liralık yatırım başvurusu yapıldığını bildirdi. Elvan, taleplerin Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır'da yoğun olduğunu söyledi.

Kayak merkezleri ne durumda Haberi

Kayak merkezleri ne durumda

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 285 santimetreyle Bursa'daki Uludağ'da, en düşük ise 20 santimetreyle Ankara'daki Elmadağ'da ölçüldü.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Uludağ'ı 272 santimetreyle Kocaeli'ndeki Kartepe, 222 santimetreyle Bolu'daki Kartalkaya ve 113 santimetreyle Kastamonu'daki Ilgaz kayak merkezleri izledi.


Diğer merkezlerdeki kar kalınlıkları da Kayseri'deki Erciyes Kayak Merkezi'nde 105, Samsun'daki Ladik Kayak Merkezi'nde 90, Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde 85 ve Palandöken Kayak Merkezi'nde 83, Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'nde 75, Kars'taki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde 56, Çankırı'daki Yıldıztepe, Elazığ'daki Hazarbaba ve Erzincan'daki Ergan kayak merkezlerinde ise 40 santimetreye...