25 / 04 / 2024

kayaşehir Emlak Çadırı 2015

kayaşehir Emlak Çadırı 2015

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı 2015'te toplamda 240 adet bağımsız bölüm satılıyor. Proje ilgi Yönetim imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ'nin Kayaşehir Konutları görücüye çıktı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen 605 yeni konutu kura yöntemiyle satışa çıkardı. 

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları!

Kayaşehir Adım İstanbul ev fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası!

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla 60 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Nidakule Kayaşehir'de ofisler ön satışta!

Kayaşehir’in Leed sertifika adayı olan ilk ve tek A+ ofis projesi Nidakule Kayaşehir, Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu kalitesi ve Emlak Konut güvencesiyle ön satışlarına başladı.

Emlak Konut Kayaşehir'de talep toplama süresi uzatıldı!

Emlak Konut Kayaşehir Evleri, 20 Mart'ta başlayan ön talep toplama sürecini uzattı. Projeye gelen taleplerin 175'i bir haftada satışa dönüştürüldü.

Kayaşehir Emlak Konutları'nda talep toplama süreci uzatıldı!

Başakşehir’de hayata geçen Kayaşehir Emlak Konutları'nda talep toplama süreci Mayıs'a kadar uzatıldı.Gelen taleplerin 175’i bir haftada satışa dönüştürüldü.

Kayaşehir Emlak Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Turyap’ın başarı ile uygulamaya koyduğu ön talep kavramı, Başakşehir Emlak Konut Evleri-Kayaşehir’e taşınıyor. Teslime hazır dairelerde fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ödeme planı!

İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de konumlandırılan Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir projesi 843 daire, 28 dükkan ve ofis alanlarından oluşuyor. İşte Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ödeme planı...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir fiyat!

Nidapark Kayaşehir Evleri, Tahincioğlu tarafından inşa ediliyor. Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de konumlandırılan projenin 2018 Haziran'da teslim edilmesi öngörülüyor.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir fiyatlar!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir fiyatları 2+1 dairelerde 595 bin liradan başlıyor. Adım İstanbul Evleri projesinde 36 ay sıfır faiz taksit seçeneği sunuluyor...

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar!

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor . İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

kayaşehir Emlak Çadırı 2015 Haberi

kayaşehir Emlak Çadırı 2015

"Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Başvuruları www.emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılabilen projede bağımsız birimler tek fiyat üzerinden satışa sunuluyor.


Toplam 220 adet daire, 10 adet ofis ve 10 adet dükkandan oluşan Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim imzası taşıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Başvuruları 29 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek olan Başakşehir Emlak Çadırı satış organizasyonunun her yıl düzenli olarak yılda 1 kez gerçekleşmesi planlanıyor. 


Açık artırma ihalesi 31 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan Emlak Çadırı daire fiyatları 99 bin TL, dükkan fiyatları 199 bin TL, ofis fiyatları 149 bin TL olarak belirlendi. 


Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Müzayede tarihi:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:...