25 / 04 / 2024

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar!

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor . İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.



Adım İstanbul Başakşehir'de yüzde 50 peşin ödemelerde kalan bedel için 24 ay vade farksız firma bünyesinde taksit imkanı sağlanıyor. Proje 120 adet ticari ünite ve 615 adet konuttan oluşuyor. 


Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar konutların kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor. 


İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan  Adım İstanbul  Residence'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri mevcut. Proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. 


Başakşehir Adım İstanbul'da dinlenme terasları, oyunma odaları, kapalı yüzme havuzu, fitness center, oyun havuzları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar!

Alanları 60 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen dairelerin bulunduğu Adım İstanbul Rezidans'ta satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. 


Adım İstanbul adres bilgileri: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön