18 / 04 / 2024

Adım İstanbul ödemeler

Adım İstanbul ödemeler

Adım İstanbul fiyatları 2017 listesi 650 bin TL'den başlıyor. Proje 726 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar!

Adım İstanbul Kayaşehir fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor . İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Adım İstanbul'da satışlar Eylül'de başlayacak!

ÖMER Faruk Çelik önderliğinde kurulan EYG, Türkiye'de ilk gayrimenkul yatırım fonu kuruluş iznini alan şirket oldu. Firma 'Adım İstanbul' adında yeni bir projeye başlayacaklarını söyledi.

Başakşehir Adım İstanbul proje fiyatları!

Başakşehir Adım İstanbul proje fiyatları 595 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Adım İstanbul Evleri'nde 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Adım İstanbul Kayabaşı teslim tarihi!

Adım İstanbul Kayabaşı teslim tarihi 2018 yılı Ocak ayı olarak belirlendi. 24 ay vade farksız taksit yapılabilen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir teslim tarihi!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Adım İstanbul Evleri projesind daire satış fiyatları 595 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Adım İstanbul Konutları 2+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. İşte Adım İstanbul güncel fiyatlar...

Adım İstanbul dış mekan görselleri!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor. İşte Adım İstanbul dış mekan görselleri...

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı!

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı dahilinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Kayaşehir Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de teslim ediliyor...

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Adım İstanbul ödemeler Haberi

Adım İstanbul ödemeler

Eylül 2018'de dairelerin teslim edileceği Adım İstanbul projesi, İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Proje 726 milyon TL yatırım bedeliyle ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyr. 
 

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Adım İstanbul'da Projede 615 konut ve 120 ticari üniteye yer veriliyor. Proje, 3. Köprü, 3. Havalimanı, Kanal İstanbul ve Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne yakın mesafede yükseliyor. 
 
16 bin 423 metrekare arsa alanına sahip Adım İstanbul projesinde 2+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. 
 

Adım İstanbul fiyatları 2017 listesi!

2 oda 1 salon daireler 650 bin TL ile 742 bin TL 
3 oda 1 salon daireler 828 bin TL ile 1 milyon 80 bin TL
4 oda 1 salon daireler 946 bin TL ile 1 milyon 182 bin TL arasında değişiyor. 

Dubleks daireler;
4...