23 / 04 / 2024

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

Adım İstanbul Konutları 2+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. İşte Adım İstanbul güncel fiyatlar...



Banka kredili veya peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sunan  Adım İstanbul  Rezidans 615 konut ve 120 ticari birimden oluşuyor. Proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile yükseliyor. 


Adım İstanbul Başakşehir'de dairelerin büyüklükleri 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan tutar için banka kredisiyle vade yapılıyor.

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Teslimlerin 2018 yılı Ocak ayı itibariyle gerçekleşeceği Başakşehir Adım İstanbul Evleri fiyatları 595 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 35 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de bulunan Adım İstanbul Residence'de daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yüzde 50 peşinde, kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor. 


Kayaşehir Adım İstanbul'da oyunma odaları, hamam, oyun havuzları, kapalı yüzme havuzu, fitness center, dinlenme terasları, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.


Kayabaşı Adım İstanbul adres: Kayaşehir Bulvarı No:2  Başakşehir / İstanbul


Adım İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön