19 / 04 / 2024

kayaşehir projeleri

kayaşehir projeleri

Kanal İstanbul projesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı'nda inşaat çalışmaları durmasa da gözle görülür bir şekilde yavaşladı. Dolar kurunun artmasıyla birlikte yükselen maliyetler inşaatı devam eden projeleri de olumsuz etkiledi...

Kayabaşı lüks konut projelerine ev sahipliği yapıyor!

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi.

Kayaşehir 1,5 milyonluk nüfusuyla dünya ölçeğinde olacak!

Türkiye’nin en büyük uydu kent projesi olan ve 1,5 milyon nüfusa sahip olması hedeflenen Kayaşehir, birbiri ardı sıra başlayan ve hayata geçecek vizyon projeleriyle kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden birini teşkil edecek

Erdoğan Bayraktar: Kayaşehir'i kapsayacak projelerimiz var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar ''Trafiğinin rahatlatılması, meydanlarının ve teknik altyapının çok daha sağlıklı duruma getirilmesi için İstanbul'da iki yeni büyük yerleşim alanı kurulması noktasında irade ortaya koyduk'' dedi.

Kayaşehir'in projeleri çok kazandıracak!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen ve satış yetkisi Turyap’a verilen Emlak Konut Evleri Kayaşehir’de yerleşim ve yaşama hazır.

Başakşehir ve Kayaşehir'de 2. el konut fiyatları!

2 milyar dolarlık Sağlık Kampüsü, Kanal İstanbul ve metro projeleri ile prim potansiyelini daha da artıracak olan Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinde 2. el konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Kayaşehir park projesi bugün ihale edilecek!

TOKİ Kayaşehir park alanına ait uygulama projeleri, plankote ile teknik şartnameleri ve keşif metraj hazırlanması ile inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayaşehir'deki park projesini ihaleye çıkarıyor!

TOKİ Kayaşehir park alanına ait uygulama projeleri, plankote ile teknik şartnameleri ve keşif metraj hazırlanması hizmet alımı işi ihalesi 22 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

Torunlar'ın Kayaşehir arsaları 29.7 milyon TL değerinde!

Torun Center, Torun Tower, Mall of İstanbul gibi projeleri hayata geçiren Torunlar GYO'nun Başakşehir Kayaşehir'de yer alan 3 parsele toplam 29 milyon 796 bin TL değer biçildi...

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Kayaşehir 17. Bölge'nin havadan en son videosu!

Toki Kayaşehir 17. bölge www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

TOKİ Kayaşehir 19.Bölge'de kura için son 13 gün!

TOKİ Kayaşehir 19. bölge projesi kapsamında satışa sunulan 512 daire için kura çekilişi 25 Mayıs'ta gerçekleşiyor...

TOKİ Kayaşehir kura tarihleri!

Toplam 512 konutun satışa sunulduğu TOKİ Kayaşehir kura tarihleri 26 Mayıs olarak belirlendi...

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'ye son gününde 7 bin 515 başvuru geldi!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'ye son gününde toplam 7 bin 515 başvuru geldi. Kuralar 18 Mayıs'ta çekilecek

TOKİ Kayaşehir 21. bölgenin kampanyası ertelendi!

İstanbul Kayaşehir'de inşa edilecek TOKİ Kayaşehir 21. bölge kampanyası ertelendi...

TOKİ Kayaşehir 19.Bölge'de başvurular sona erdi!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'de satışa sunulan 512 konut için başvuru dönemi sona erdi...

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge ödeme planı!

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayaşehir 21. Bölge 3 Haziran'da başvuru dönemine başlıyor

kayaşehir projeleri Haberi

kayaşehir projeleri


TOKİ'nin başlattığı konut hamlesiyle yatırımcıların yeni gözdesi haline gelen Kayaşehir'de 6 yıl öncesine kadar orta ve alt gelir grubuna hitap eden daireler şimdi  markalı şirketlerin imzasıyla yükseliyor. 


Kanal İstanbul projesiyle değeri artan Kayabaşı'nda son zamanlarda inşaat çalışmaları durmasa da gözle görülür bir şekilde yavaşladı. Sektörde hesap makinelerinde yapılan mesai, iş makinelerinin önüne geçti, döviz kurunun artmasıyla birlikte yükselen maliyetler inşaatı devam eden projeleri de olumsuz etkiledi. 


Türkiye’nin en büyük uydukent projesi olan Kayaşehir Bölgesi yatırımcı ilgisinde Halkalı ile yarışıyor. Şehir Meydanı, botanik park gibi dev projelere ev sahipliği yapacak olan Kayaşehir'de konut fiyatları her geçen gün artıyor.


Kayaşehir nerede?


Kayaşehir 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolu güzergahında, Bahçeşehir’e 10 kilometre,  TEM’e 8 kilometre, Atatürk Olimpiyat Stadı’na 5 kilometre, Başakşehir’e kilometre, Taksim’e kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne...