29 / 03 / 2024

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla nerede

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla nerede

5 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen Cordella Tuzla projesinde daire alanları 77 metrekareden başlagngıç gösteriyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla ödemeleri kapsamında banka kredisiyle taksitlendirme sağlanıyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla projesi!

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinden meydana geliyor. Proje, İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da konumlanıyor.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla'da son 15 adet 1+1! 182 bin TL'ye!

Tuzla’nın yatırım fırsatı olan Cordella’da daireler hızla tükeniyor. Fiyatların 182 bin TL'den başladığı Cordella Tuzla projesinde yer alan daire seçeneklerinden 1+1'lerden son 15'inin satışı sürüyor.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

Han Yapı tarafından inşa edilen Gardenya Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki, Gardenya Konutları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Sami Mete tarafından kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Özderici GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO'nun 2020 yılı yasal kayıtlarda VUK'a göre hazırlanmış mali tablolara istinaden dönem kârı geçmiş yıl kârlarına eklenmek üzere şirket defterlerine kayıt yapılmasına karar verildi.

Kayıde Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kayıde Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Yıldırım tarafından kuruldu.

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla nerede Haberi

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla nerede

Ortak kullanım alanları arasında Cordella Tuzla projesinde 400 metrekare açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, kreş, spor alanları, bahçe alanları yer alıyor. 


Cordella Tuzla projesinde 1+1 dairelerin alanları 77-110 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 96-203 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 136-231 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Daire teslimlerinin bu ay içerisinde gerçeklşemesi öngörülen proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daireler için ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan kısım banka kredisiyle taksitlendirilme sağlanıyor.


Adres: Yayla  Mahallesi Cengiz Topel Cad. No:111 Tuzla-İstanbul


Cordella Tuzla iletişim

Telefon numarası: 444 21 85

Web sitesi: www.cordella.com.tr 

Tülay...