23 / 04 / 2024

Kayseri 7 Olağan İl Kongresi

Kayseri 7 Olağan İl Kongresi

AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böylece Kayseri, gecekondusu kalmayan bir şehir haline geldi'' dedi.

7 maddede sitelerde olağanüstü toplantılar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "7 maddede sitelerde olağanüstü toplantılar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ahmet Ercan: Ankara için olağan bir depremdir!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece Ankara'da yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem için, "Ankara için olağan bir depremdir. Ardından daha büyük bir depremin gelmesi şaşırtıcı olur" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayseri'de tek bir gecekondu kalmadı!

AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böylece Kayseri, gecekondusu kalmayan bir şehir haline geldi'' dedi.

7 maddede sitelerde olağanüstü toplantılar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "sitelerde olağanüstü toplantılar" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

7 maddede sitelerin olağanüstü kuruluna çağrı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerin olağanüstü kuruluna çağrı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Yeşil GYO 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yeşil GYO'nun 2016 faaliyet yılı olağan genel kurul Toplantısı sonuçları, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 7 Kasım 2017 tarihinde tescil edildi.

Metal Gayrimenkul 2017 olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Aralık'ta!

Metal Gayrimenkul, 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısının ekli gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 7 Aralık 2017 günü Arcadium Life'ta toplanacak. 

Reysaş GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Reysaş GYO'nun 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğünce 7 Haziran 2017 tarihinde tescil edildi.

Özderici GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 7 Nisan'da!

Özderici GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 7 Nisan'da Yapı Kredi Plaza'da saat 09:30'da yapılacak.

Körfez GYO 2014 olağan genel kurul tescilini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklamada bulundu. Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı olağan genel kurul tescilini yayınladı.

Atakule GYO 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı tescilini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 Mali Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı tescilini bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda yayınladı.

GYODER 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün!

Gayrimenkul Sektörünün çatı kuruluşu 'Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği' (GYODER), 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı bu akşam gerçekleştirecek..

Halk GYO'dan Olağan Genel Kurul Toplantısı çağrısı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Çağrısını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla yaptı. İşte şirketten KAP'a yapılan toplantıya ilişkin açıklama...

Kayseri 7 Olağan İl Kongresi Haberi

Kayseri 7 Olağan İl Kongresi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda düzenlenen AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kayseri'de hayata geçirilen yatırımları anlatan Erdoğan, ''Nitekim Kayseri'de geçtiğimiz yıl 1 milyar 800 milyon lirayı bulan, bir önceki yıl 1 milyar 640 milyon liraya ulaşan yatırımların resmi açılışlarını yaptık. Bugün de kongremizin ardından Sahabiye ve Seyrani kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen, yaklaşık 800 konut, 55 iş yeri ve sosyal donatılarının açılışlarını gerçekleştireceğiz. Bu bölgelerdeki dönüşüm tamamlandığında şehrimiz toplamda 9 bin yeni konuta da sahip olacak'' diye konuştu.

Kayseri'de belediyeler ve TOKİ vasıtasıyla 20 yıl boyunca hayata geçirdikleri çalışmalarda bugüne kadar 100 bin konutu dönüştürdüklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böylece Kayseri, gecekondusu...