24 / 04 / 2024

kayseri büyükşehir kentsel dönüşüm projeleri

kayseri büyükşehir kentsel dönüşüm projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi imarlı 2 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan İlçesi Ertuğrulgazi ve Oymaağaç Mahallesinde bulunan akaryakıt istasyonu imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 6 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kocasinan Erkilet'te yer alan 6 arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Erkilet'te yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

kayseri büyükşehir kentsel dönüşüm projeleri Haberi

kayseri büyükşehir kentsel dönüşüm projeleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projelerini koronavirüs engeline rağmen yakından izliyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre Başkan Büyükkılıç, bu amaçla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile uzun ve verimli bir toplantı yaptı. Telekonferans sistemiyle gerçekleştirilen toplantıya Bakan Kurum ve Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra TOKİ Başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Genel Müdürler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, genel sekreter yardımcıları ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı da katılım gösterdi.

Toplantıda öncelikle koronavirüs salgınının önlenmesi için yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, koronavirüsün önlenmesi amacıyla Kayseri’de yapılan çalışmalarla ilgili sorular yöneltti ve bu konuda Bakanlıktan bir talebin olup olmadığını da sordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın deprem, çığ...