24 / 04 / 2024

Kayseri Revan Köşk

Kayseri Revan Köşk

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Türkiye için sevindiren gelişme! Altında dev keşif

Koza Altın'ın Kayseri Kaşköy projesinde devam eden çalışmalar sonuç veriyor. Yapılan açıklamaya göre, piyasa değeri 1,2 milyar dolar olarak hesaplanan yeni altın rezervleri bulundu. Yeni keşfin, 2024 yılında üretime alınması ve bilançoya katkı vereceği düşünülüyor.

Kilogramı 1500 ile 2 bin 200 TL arasında değişen 4 adet 50 gram erik 89 TL, 5 adet kiraz 125 TL'ye satılıyor!

Kayseri'de kış ayında özellikle kadınların ilgi gösterdiği, manavda paketler halinde hazırlanan içinde 4 adet bulunan 50 gram erik 89 TL, 5 adet kiraz ise 125 TL’den satışa sunuldu.

Kayseri Tomarza'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberinde bulunan heyet Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıyı inceledi.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

TOKİ Kayseri Saraycık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık projesi için başvurular bugün başlıyor.

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

TOKİ Kayseri Saraycık 4. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık 4. Etap'ta yer alan 234 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Başyazıcı Grubu'ndan Maltepe'ye 70 milyon TL'lik proje!

Kayseri'nin köklü gayrimenkul firmalarından olan Başyazıcı Grubu projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Melikgazi Küçükali'de 8.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Küçükali Mahallesinde kat karşılığı 56 adet 142 m² brüt alanlı daire ve 4 adet dükkan inşaatı yapacak. İhaleye çıkacak işin bedeli 8 milyon 228 bin 328 TL olarak belirtiliyor.

Kayseri Küçükali'de 8,4 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Küçükali Mahallesinde kat karşılığı 51 adet daire ve 4 adet dükkân inşaatı yapacak. İhaleye çıkacak işin bedeli 8 milyon 468 bin 279 TL olarak belirtiliyor.

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm mağduru olundu!

Yeni Haber Kayseri Gazetesi köşe yazarı olan recep Bulut bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. İşte o haber...

Kayseri Revan Köşk Haberi

Kayseri Revan Köşk

Ödül Yapı'nın yeni projesi Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 187 metrekare 4+1 dairelerden oluşan projede toplamda 13 villa bulunuyor. 

Sosyal alanların zengin olduğu Revan Köşk projesinde teslimlerin 2020 yılının Haziran ayında yapılması öngörülüyor. 

Revan Köşk projesinde satışlar resmi olarak başladı. 48 ay vade imkanı sağlanan projede vadeli fiyatlar 990 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 


 

Web: http://www.odulyapi.com/index.php

Tel: 444 38 34