26 / 04 / 2024

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.



 

Başkan Çelik, Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışında 13 Ekim’de Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yapılacak toplu açılış töreni hakkında bilgi verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediyesi tarafından inşa edilen Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı ve ardından Kocasinan Bulvarı’nda yapımı tamamlanma aşamasına gelen Tuna ve 30 Ağustos Katlı Kavşaklarında incelemeler yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Çelik, Spor Tesisleri’nin açılışında 13 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla değeri 620 milyon lirayı bulan 41 tesisin açılışının yapılacağını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonu bir dizi programa katıldı. Melikgazi Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katılan Başkan Çelik, burada gerçekleştirdiği konuşmasında “Bir tarafta ilçe belediye başkanlarımız bir tarafta da Büyükşehir Belediyesi olarak bizler klasik belediyecilik olarak tanımlanan tüm işleri en iyi şekilde yaparken bir taraftan da insana yatırım konusunda örnek çalışmalar gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

“AMACIMIZ İNSANIMIZIN HUZUR VE MUTLULUĞU”

İnsana yatırım konusuna büyük önem verdiklerini dile getiren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, “Bir taraftan insanımıza konforlu bir kent hayatı sunmak için çalışıyoruz; ama bu kentte yaşayan insanın huzur ve mutluluğu bizim için çok daha önemli. Bu nedenle insana yatırım konusunda yaptığımız projelerde bütçe kısıtlamamız yok” dedi.

Fiziki yatırımlar ve insana yatırım konusunda hayata geçirdikleri projeler hakkında da açıklamalar yapan Başkan Mustafa Çelik, pek çok projeyi temel atma ve açılış töreni yapmadan hizmete sunduklarını belirtti. Tüm bu projelerin 13 Ekim’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreni ile açılacağını söyleyen Başkan Çelik, “İnşallah 13 Ekim’de Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kamu kurumlarının yaptığı 41 tesisin açılış törenini yapacağız. Herkesi bu törene davet ediyorum. 41 tesis içerisinde Büyükşehir Belediyemizin yaptığı 4 bulvar, 5 köprülü kavşak, 6 mini terminal binası, Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan 2 bina, üç sosyal yaşam merkezi, Erciyes’teki tesisler, Büyükşehir Meslek Akademisi gibi birçok tesisimiz var. Açılışı yapılacak olan tesislerin toplam bedeli 620 milyon TL’yi buluyor” diye konuştu.

KATLI KAVŞAKLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile beraber Hisarcık Spor Tesisleri’ni hizmete açtıktan sonra Kocasinan Bulvarı’nda açılış için hazırlanan Tuna ve 30 Ağustos Katlı Kavşağı’nda incelemeler yaptı. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile yoğun bir şekilde süren çalışmaları izleyen Başkan Çelik, çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı.

MİMARSİNAN SEMT KONAĞI’NDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Bulvarı’ndaki incelemelerden sonra Mimarsinan Semt Konağı’na geçerek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi ve bir süre sohbet etti.


Geri Dön