26 / 04 / 2024

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri hizmete açıldı. Açılış programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Erdal Özen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman da katıldı.

 

Programın açılışında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, “Taraklı’da inşa edilen bu tesiste amatör ruhla başlayıp profesyonel sporcu olacak gençlerimizi görecek olmamız bizleri gururlandıracaktır.” dedi.


Kentteki tesis sayıları artacak

 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuyla ilgili olarak, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak spor alanında önemli yatırımlar hayata geçirdik. Sakarya’nın bir spor şehri olduğunu hepimiz biliyoruz. Tesislerimiz olmadan, altyapımız güçlenmeden sportif anlamda büyük başarılar elde etmemizin mümkün olmadığının da farkındayız. O yüzden  kentteki tesis sayılarını arttırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

 


Geri Dön