19 / 04 / 2024

Antalya DSİ'nin spor tesisleri açıldı!

Antalya DSİ'nin spor tesisleri açıldı!

Antalya DSİ Bölge Müdürlüğü bahçesine yapılan spor tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesislerin açılışında konuşma yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür, ‘’DSİ olarak Su yapıları yaparak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktayız."dedi.



DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’ün açılışını yaptığı tesislerin açılışına Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Aykan, Özhan Erdanışman, Hüseyin Akkaya, Köksal Buğra Çelik, DSİ Spor Başkanı ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Remzi Cengiz, Şube Müdürleri, DSİ Spor Yönetimi ve üyeleri ile personel katıldılar. Tesislerin açılışında kısa bir konuşma yapan Bölge Müdürü Turkay Özgür, ‘’DSİ olarak Su yapıları yaparak ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktayız. Bunula birlikte DSİ ailesi olarak gelecek nesillerimizin daha iyi yetişmesi için Spor faaliyetlerine de büyük önem vermekteyiz” dedi

 

Hayırlı olsun

 

Özgür, “Bu bakımdan spor faaliyetlerinin icrası için yapılan bu tesisler çok büyük öneme sahiptir.Açılışını yaptığımız tesislerin hayırlı olmasını Allah’tan diliyor, tesislerin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum‘’dedi. Bölge Müdürü Özgür konuşmasının ardından, açılış kurdelesini kesti ve halı sahada topun başına geçerek penaltı atışı yaptı. Açılışı yapılan tesislerde masa tenisi, bilardo, langırt oyunları, halı saha soyunma ve duş kabinleri, dinlenme ve kitap okuma alanları bulunduğu kaydedildi. 



Antalya İleri


Geri Dön