28 / 03 / 2024

kayseri sanayi alanı imarlı arsa

kayseri sanayi alanı imarlı arsa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Deprem bölgesine ilişkin yeni karar Resmi Gazete'de! Tek tek açıklandı! SON DAKİKA!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle afet bölgesi ilan edilen şehirlerde "sanayi alanı" olabilecek yerlerin belirlenmesi ve planlanması ile yerinde inşa edilecek veya güçlendirilecek iş yerlerine ilişkin usul ve esaslar düzenlendi ve Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Nilüfer Belediyesi'nden sanayi alanı imarlı arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığın, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Meram Belediyesi'nden 8 taksitle KDV'den muaf arsa!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 8 taksitle satışa çıkarılan arsa KDV'den de muaf.

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

Pendik Belediyesi yüzde 50 peşinatla sanayi imarlı arsa satacak! Megakentte KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Şeyhli'de yer alan büyük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 1 taksitle ödenecek.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Resmi Gazete'de yayımlandı: 4 ildeki bazı yerler sanayi alanı ilan edildi!

Son dakika haberine göre, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa'daki bazı yerler, sanayi alanı olarak belirlendi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

O ilde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Cumayeri'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

kayseri sanayi alanı imarlı arsa Haberi

kayseri sanayi alanı imarlı arsa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsası için satış ihalesi düzenliyor.

Yatırımcıların radarına giren ihale 14 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 8 milyon 900 bin TL, geçici teminat bedeli ise 267 bin TL olarak belirlendi. Arsa 7 bin 514 metrekare alana sahip.

İşte o ihale ilanı...

KÜÇÜK SANAYİ ALANI ARSASI SATILACAKTIR
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Melikgazi ilçesi Yeşilyurt mahallesinde bulunan 1 adet
küçük sanayi alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak
“Kapalı Teklif Usulü” ihale ile satılacaktır.
1-İhale 14/06/2022 Salı günü saat 14.00’de Belediyemiz Encümen Salonunda
yapılacaktır.
2-İhale katılımcılarından istenecek belgeler:
İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek...