28 / 03 / 2024

kayseri yol yapımları 2015

kayseri yol yapımları 2015

Mimsin-TOKİ arasında araç trafiğini daha hızlı, güvenli ve konforlu hale getirecek olan 50 m. genişliğe sahip 2.7 km.lik yolun tamamlanmasıyla Mimsin, Serkent ve TOKİ'ye alternatif ulaşım imkanı sağlanmış olacak.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan barınma desteğinin detayları netleşti bu kapsamda Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL'ye yakın destek sağlanacak. İşte detaylar...

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Başaran tarafından kuruldu.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akost Yol Yapı İnşaat Asfalt Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Küçük tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akg Yol Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Kaan Gülünay tarafından kuruldu.

İşte 2022’nin en çok satan oyunu! İşte geçtiğimiz yılın en çok satan yapımları!

2022’nin en çok satan oyunu belli oldu! Call of Duty: Modern Warfare 2, resmi olarak 2022'nin en çok satan oyunu olmayı başardı. İşte 2022’nin en çok satan yapımları…

103 milyon 906 saatle rekor kırdı! İşte Netflix’de en çok izlenen yapımlar!

Netflix’deki pahalı yapımlar dikkat çekerken bazı filmler ise bekleneni vermeye devam ediyor. Wednesday toplamda 103 milyon 906 bin saat izlenme ile birincilik tahtına yerleşti.

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kalaycı tarafından kuruldu.

kayseri yol yapımları 2015 Haberi

kayseri yol yapımları 2015


Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelişime açık bölgelerinde yeni yollar açarak alternatif ulaşım imkanları sağlıyor. Bu amaçla Mimsin-TOKİ arasında yapılacak yol için ihale düzenlendi. Mimsin-TOKİ arasında araç trafiğini daha hızlı, güvenli ve konforlu hale getirecek olan 50 m. genişliğe sahip 2.7 km.lik yolun tamamlanmasıyla Mimsin, Serkent ve TOKİ'ye alternatif ulaşım imkanı sağlanmış olacak.

Bununla birlikte ağır tonajlı araçların yerleşim birimi dışından seyrini de sağlayacak olan yolun yapımını içeren ihaleye 6 firma katıldı.

Yaklaşık maliyeti 2 milyon 389 bin lira olan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler de şu şekilde oluştu:

Öztaşlar İnşaat                           1 milyon 163 bin TL

Yusuf Kılıç İnşaat                      1...