29 / 03 / 2024

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Peş peşe yaşanan depremler kentsel dönüşümün hayati önemini gözler önüne serdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada depremle beraber yaşamayı öğrenmek için öncelikle deprem bilinci oluşturulmasına odaklanmamız gerektiğini söyledi.

Emeklilere kira yardımı yapılacak mı? Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor!

​​​​​​​Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere kira ve yakacak konusunda yardım için çağrı yaptı. Ergün, "Hükümetten talebimiz, emeklilere kira ve yakacak konusunda yardım yapmasıdır. Aksi halde emekliler zorlu kış koşullarında büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaktır” dedi

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi 2022 yılında 33,74 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemeleri sanayinin 2022 yılında 33,74 milyar dolar değerinde 57,65 milyon ton ihracat gerçekleştirdiğini kaydetti.

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Namık Koç tarafından kuruldu.

İnşaatta şok eden rakam! Tam 35 milyar dolar olarak açıklandı

Türkiye'nin öne çıktığı sektörler arasında yer alan inşaat sektörü hakkında dikkat çeken bir rakam verildi. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemelerinde 2022 ihracatının 35 milyar dolara ulaşmasını beklediklerini söyledi.

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Kenan Koç tarafından kuruldu. 


Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi ŞİRKETİ iş konusu; a. İnşaat işiyle ilgili her türlü malzeme, plywood,iskele ve iskele ekipmanları, teleskopik direk, çam kereste, alüminyum kalıp , çimento, kum, demir, kalıp, çakıl, alçı, boya, mobilya, cam, demir doğrama, alüminyum veya plastik doğrama, seramik, fayans,kalebodur, parke ve çeşitleri, kapı, dolap, her türlü ahşap ve mamul, armatür batarya , elektrikli malzemeler ve bilumum inşaatla ilgili tüm nalburiye ve sarf malzemelerinin alımı ve satımı , ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilik ve mümessillik almak, kendine bağlıbayilikler kurmak. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika...