19 / 04 / 2024

Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Kenan Koç tarafından kuruldu. 


Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi ŞİRKETİ iş konusu; a. İnşaat işiyle ilgili her türlü malzeme, plywood,iskele ve iskele ekipmanları, teleskopik direk, çam kereste, alüminyum kalıp , çimento, kum, demir, kalıp, çakıl, alçı, boya, mobilya, cam, demir doğrama, alüminyum veya plastik doğrama, seramik, fayans,kalebodur, parke ve çeşitleri, kapı, dolap, her türlü ahşap ve mamul, armatür batarya , elektrikli malzemeler ve bilumum inşaatla ilgili tüm nalburiye ve sarf malzemelerinin alımı ve satımı , ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilik ve mümessillik almak, kendine bağlıbayilikler kurmak. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Kç Koç Grup İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Barbaros Mahallesi İstanbul Cad.No:10/1 Ataşehir 


Geri Dön