19 / 04 / 2024

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.



KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.


KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1- Kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri, hırdavat, sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Konusunda dekorasyon malzemeleri ile mobilya, ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı, alımı, satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. İnşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla, seramik, yer döşemeleri, fayans, hırdavat, boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Plastikten mamul boru, mutfak ve banyoda kullanılan plastik aksesuarların ve bunların benzeri mamullerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Ham ve mamul kereste, kapı ve pencere, parke, mutfak dolabı, banyo dolabı ve inşaat için gerekli, ahşap malların alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Kat karşılığı işyeri, konut yapmak, arsa alıp üzerine işyeri, konut yapmak, yaptırmak. 2- Yakacak olarak odun (kavak, meşe, çam, gürgen, söğüt vb. gibi) kömür alım satımını ve pazarlamasını yapmak. Özel ve resmi kuruluşların ihalelerine girmek, ithalat ve ihracatını yapmak 3- Elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. Donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları sabit ve değişken kondansatörler, selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin Elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. 4- Elektronik araç, gereç, donanım, yedek parça, aksam, komponent ve bilumum beyaz eşyanın üretimidir. Elektronik araç, gereç, donanım, yedek parça, aksam, komponent ve bilumum beyaz eşyanın, kalitesini ve ilgili teknik düzenlemeye uygunluğunu test eder, kalite kontrolünü yapar, kalitesini artırtmaya yönelik testler yapar ve bunlara ilişkin faaliyette bulunur. Depolar açabilir, işletebilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, devir alabilir ve devredebilir. Şirket konu ile ilgili beyaz eşya alabilir, satabilir.


Adres:A.Nafiz Gürman Mah.G.Ali Rıza Gürcan Cd.P.Merter Ofis 27/45 GÜNGÖREN 


Geri Dön