24 / 04 / 2024

keçiörendeki meteoroloji genel müdürlüğü

keçiörendeki meteoroloji genel müdürlüğü

Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı yönettiği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne devredilen bina boşaltılıyor. Meteoroloji binası, şehrin göbeğinde, büyük kısmı orman olan 136 dönümlük arazide bulunuyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı için düğmeye bastı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne 48 personel alımı yapılacak. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısına göre, 19 ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışların devam edeceği uyarısını yaparak, hangi 19 ilde yağış beklendiği konusunda detayları açıkladı. Haberimizde konuyla ilgili tüm bilgiler yer alıyor.

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere  gıda maddeleri teminine ait AFAD ile ortaklaşa  yardım kampanyası başlattıklarını ilan etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden işsizlere müjde! Personel alımı başladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nde işsiz vatandaşlara müjdeli haber geldi. Müdürlük personel alımı başlattığını duyurdu. İşte detaylar…

Ankara Keçiören'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Keçiören'de 22.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'de yer alan arsayı 5 Şubat 2019 tarihinde satışa çıkarıyor.

Ankara Keçiören'de 22.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Keçiören'deki gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Keçiören gayrimenkulde en çok kazandıran bölge olacak!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi

THK Çankaya ve Keçiören'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Çankaya ve Keçiören'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Mesken nitelikli gayrimenkullerin ihalesi 15-16-17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

Ankara Keçiören'de 98.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Keçiören'deki arsayı 98 milyon 532 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkul konut imarlı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kadıköy’de Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurmak için Kadıköy Belediyesi’nden yer istedi.

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Keçiören'deki binasından taşınıyor mu?

Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı yönettiği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne devredilen bina boşaltılıyor. Meteoroloji binası, şehrin göbeğinde, büyük kısmı orman olan 136 dönümlük arazide bulunuyor.

keçiörendeki meteoroloji genel müdürlüğü Haberi

keçiörendeki meteoroloji genel müdürlüğü

Ulu Önder Atatürk’ün mirası ranta kurban mı ediliyor? Ankara’yı karıştıran bu soru Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tarihi binasından taşınmasıyla gündeme geldi.


Meteoroloji binası, şehrin göbeğinde, büyük kısmı orman olan 136 dönümlük arazide bulunuyor. Kurum, Keçiören’deki binasını boşaltmaya başladı. Personelin büyük kısmı Beştepe’deki bakanlık binasına gönderildi.


100 DÖNÜMÜ AĞAÇLARLA DOLU

Ankara Keçiören’de bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 136 dönüm araziye sahip. Bunun 100 dönümü yeşil alan, 10 dönümü ise binalardan oluşuyor.


‘SONU İSTANBUL GİBİ OLMASIN’


Bu gelişme üzerine rant alanı yaratılacağı endişesi başladı. Binadan ayrılan personel, Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün Göztepe’deki arazisinin yerine gökdelen yapıldığını hatırlattı ve şöyle dedi, “TOKİ’nin buraya bina yapacağı konuşuluyor. Kurum rant politikasına kurban mı edilecek? İstanbul’da yaşananların tekrarlanmasını istemiyoruz. Meteoroloji arazisi boşaltılacak. Bu arazi sonra ne olacak?”



KURTULUŞ SAVAŞI’NIN KARARGAHI


Halen Meteoroloji Genel Müdürlüğü...