18 / 04 / 2024

kelebek mobilya Doğanlar Holding

kelebek mobilya Doğanlar Holding

Mobilyada Kelebek markasını satın alarak öne çıkan Doğanlar Holding, yurtiçinde ve yurtdışında dört yeni marka ile daha masaya oturdu. Davut Doğan amaçlarının bir mobilya markası daha satın almak olduğunu belirtti...

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Serdar Sandal'dan Rızabey ve Doğanlar apartmanları raporuyla ilgili açıklama!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yıkılan Rızabey ve Doğanlar apartmanları için Bayraklı Belediyesi Deprem Etüt Merkezi'ne ait raporların, bina yönetimlerinin talebi üzerine hazırlanmış, tavsiye niteliğinde raporlar olduğunu belirtti.

kelebek mobilya Doğanlar Holding Haberi

kelebek mobilya Doğanlar Holding


Mobilyada dört marka ile daha masadayız. Mobilyada Kelebek markasını satın alarak öne çıkan Doğanlar Holding, yurtiçinde ve yurtdışında dört yeni marka ile daha masaya oturdu. Amaçlarının bir mobilya markası daha satın almak olduğunu belirten holdingin yönetim kurulu başkam Davut Doğan, "Enerjide ABD'li ortağımızın hisselerini satın alıyoruz. İstanbul'da 15 dönüm arazi üzerine de otel ve AVM yapacağız" diyor. 


Lokomotif markaları Doğtaş'ı 41 yıl önce faaliyete geçiren, geçen yıl satın aldıkları Kelebek ile de atağa kalkan Doğanlar Yatırım Holdingin 2023'e ilişkin iddialı bir hedefi bulunuyor. Bu tarih, Doğtaş'ın 50'nci kuruluş yılına denk geliyor. Doğanlar Yatırım Holding'in yönetim kurulu başkanı Davut Doğan, mobilya sektörünün en büyük şirketi olma hedefleri olduğunu söylüyor. 


Bu konudaki en önemli hamlesini geçen yıl Kelebek Mobilya'yı satın alarak yapan Davut...