18 / 04 / 2024

keleşoğlu yatırımları

keleşoğlu yatırımları

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

keleşoğlu yatırımları Haberi

keleşoğlu yatırımları

Alım sonrası projeye son hızla devam eden Keleşoğlu Holding, projenin ismini Denizİstanbul olarak değiştirdi. Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, proje için yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı öngördüklerini söyleyerek, tümü deniz manzaralı 300 villa ve 4 bin 500 konuttan oluşacak projenin lansmanını 2015 yılının 3'üncü çeyreğinde yapmayı planladıklarını ifade etti.Beylikdüzü - Yakuplu'da orta ölçekli bir kasaba olarak tasarlanan, yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı projede, hali hazırda 550 yat kapasiteli marina da bulunuyor. 


2021'DE TAMAMLANACAK 

Keleşoğlu Holding, toplam 6 etaptan oluşan projeyi 2021 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor. Keleş, projeyi şöyle tanıttı: "İstanbul'un deniz kıyısındaki en büyük projesi olan Denizİstanbul, marinanın yanı sıra otel, okul, hastane, cami, home office, AVM, plaj ve restoranlar ile de hizmet verecek. 1.5 kilometrelik sahil şeridi...