25 / 04 / 2024

Kemalpaşa arazi satışı

Kemalpaşa arazi satışı

2020 yılında İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3 ildeki 8 adet arsa ve arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkuller...

Batman, Balıkesir ve Bursa illerinde yer alan toplam 8 adet arsa ile arazi satışa sunuluyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak 2 ilde arsa ve arazi satıyor! 33 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde arsa ve arazi satıyor. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedelleri 60 bin TL ve 33 bin TL olarak açıklandı.

Ankara ve İstanbul'da 9 konut 1 arazi satılıyor!

Ankara ve İstanbul'da yer alan 9 konut ile 1 arazi satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihaleler ile ilgili detaylar...

Trabzon SGK’dan arazi satışı! Fiyatı belli oldu!

Trabzon ili, Şalpazarı ilçesine bir arazi satışa çıktı. Arazinin bağlı tarla vasfında olduğu ve ihalenin de 16 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

O ilde 10 adet arsa ve arazi satılıyor! 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 7 adet arazi satılıyor. 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla! İşte ayrıntılar...

2B arazi satışı 2022 nasıl yapılacak? 2B arazisi nasıl alınır?

Türkiye genelinde yer alan ve orman vasfını yitirmiş olan hazine arazilerine 2B arazi deniyor. Uzun zamandır beklenen 2B arazi düzenlemesi yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası 2B arazilerinin satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, 2B arazi satışı 2022 nasıl yapılac

İzmir Kemalpaşa'da 12.2 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl İzmir ili, Kemalpaşa ilçesinde yer alan 17 gayrimenkulü 12 milyon 172 bin TL'ye satıyor...

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'da 15.2 milyon TL'ye arsa satın aldı!

Reysaş GYO, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Ansızca Köyü 253 ada 2 parselde yer alan, Emine Özgün, Ali Özgün, Saadet Canpolat ve Müfakat Dizdar'a ait ortak mülkiyetli 12.902,23 metrekarelik arsayı 15 milyon 224 bin 631,40 TL bedel ile peşin olarak satın aldı.  

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Kemalpaşa'da 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir Kemalpaşa'da yer alan arsayı 12 milyon 80 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Kemalpaşa'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan gayrimenkulü 10 milyon 949 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Kemalpaşa arazi satışı Haberi

Kemalpaşa arazi satışı

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2020 yılında İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişilere ilişkin soru önergesi hazırladı. Polat, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Polat, ''Aşağıdaki sorularımın İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın soruları:
1) 2020 yılında İzmir ili Kemalpaşa ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmak için başvuruda bulunanların sayısı kaçtır? 
2) Bu kişilerin uyrukları nedir? 
3) 2020 yılında İzmir ili Kemalpaşa ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı elde eden yabancı uyruklu kişi sayısı kaçtır? 
4) 2020 yılında İzmir ili Kemalpaşa ilçesinde vatandaşlık için taşınmaz edinen yabancılardan ne kadar gelir elde edilmiştir? 
5) Kemalpaşa ilçesinde Türk vatandaşlığı için edinilen taşınmazların...