25 / 04 / 2024

Kenan İmirzalıoğlunun taş evi

Kenan İmirzalıoğlunun taş evi

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

İşini mobilden o bankaya taşıyanlara bu kadar para verilecek. Anında hesaba yatırılacak

Bankalar müşterilerini artırmak adına çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bu çalışmaları yapan bankalar arasında yer alan Yapı Kredi de işini kendi bankalarına taşıyanlara ciddi miktarda para verecek.

EYT'yi kıl payı kaçıranlara erken emeklilik kapısı yeniden açıldı! O şartları taşımak yeterli!

EYT yasası ile emekliliği kıl payı kaçıranlar için 1999-2000 arası ve 2008 sonrası için kademeli emeklilik imkanı gündeme geldi. İşte detaylar...

V2 Otomotiv Motor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V2 Otomotiv Motor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzcan Taş tarafından kuruldu.

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kuru ile ilgili sil baştan tahmin geldi. Buna göre doların 29 TL olması bekleniyor. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Milyonlarca vatandaşa müjde! O şartları taşıyanlar çalışırken emekli maaşı alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim manifestosuyla yurtdışı borçlanmasıyla emekli olan vatandaşlara tam zamanlı çalışma hakkı tanınacağı müjdesini verdi. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

SGK’dan erken emeklilik haberi! Artık o yaşta emekli olabilirsiniz!

Emeklilik kriterleri kadın ve erkeklerde farklıdır. Bunlara ek olarak da emeklilik hesaplarken 4C’den yani Emekli Sandığı’na mensup gruplar hesaplamalarını e-SGK üzerinden yapabilirler. İşte 4B ve 4C emeklilik kriterleri!

Emekli promosyonu almak isteyenlere son dakika E-devlet şoku! Hemen buraya bakın! Duyan şok oldu!

Bankalar arasında başlayan emekli promosyon ücreti konusunda yarış devam ederken, emekli vatandaşlar da hangi banka daha fazla promosyon ücreti veriyorsa maaşını o bankaya taşıyor. Ancak emekli promosyonu almak isteyenler bir sorunla karşılaştı. İşte detaylar...

İngiliz bankasından altın ile ilgili yeni tahmin! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak! Fırtına geliyor...

Altın fiyatlarındaki dalgalanma haftanın dördüncü işlem gününde de devam ederken İngiliz Bankası'ndan altın ile ilgili yeni tahmin geldi. İşte ayrıntılar...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Taş Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de duygu Soylu ve Şenay Oğuz ortaklığında kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Innovia 2'deki 53 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki O Blok'ta yer alan 53 adet bağımsız bölüm için hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Kenan İmirzalıoğlunun taş evi Haberi

Kenan İmirzalıoğlunun taş evi

Güzel oyuncu Sinem Kobal'la 21 Mayıs'ta Cunda Adası'nda evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu'nun, Ayvalık sevdası bir başka... 2012'de 'Uzun Hikaye' filminin çekimleri için Küçükköy'e giden oyuncu, buraya deyim yerindeyse aşık oldu. Bölge halkının da sevgi seliyle karşılaşan Kenan İmirzalıoğlu, buraya yatırım yapmaya karar verdi. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan yakışıklı oyuncu, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne aday olan Küçükköy'den tarihi bir taş ev aldı.


DÜNYA MİRASI LİSTESİ'NE ADAY





Kenan İmirzalıoğlu'nun 1 milyon liraya aldığı taş evin, önümüzdeki yıllarda büyük değer kazanacağı konuşuluyor. 1462'de Midilli Adası'nı fetheden Fatih Sultan Mehmet, adanın güvenliğini sağlamak için buraya 200 yeniçeri yerleştirmiş. Küçükköy'ün diğer adının Yeniçarohori...