18 / 04 / 2024

Kentev Kurtköy ne zaman teslim

Kentev Kurtköy ne zaman teslim

İstanbul Anadolu Yakası Pendik İlçesi'nde hayata geçirilen Kentev Kurtköy Konutları 5-8 ve 9 katlı 3 blok olarak planlandı. Peki Kentev Kurtköy ne zaman teslim?

Kentev Kurtköy Evleri nerede?

İhya İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Kentev Kurtköy projesinde yer alan dubleks dairelerde 30 metrekare açık teras yer alıyor. Peki satış süreci devam eden Kentev Kurtköy Evleri nerede?

Kentev Kurtköy Pendik!

Sülüntepe Spor Kompleksi'nin yanında yer alan Kentev Kurtköy Pendik konut projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Kentev Kurtköy fiyat!

Kentev Kurtköy Evleri projesinde 2+1 dairelerin satışları tamamlandı. Toplamda 2 bin 600 metrekare alan üzerine yayılan Kentev Kurtköy fiyat listesi dairelerin konumları ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Kentev Kurtköy ne zaman teslim?

İhya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kentev Kurtköy projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire tipleri bulunuyor. Kentev Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde mevcut.

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Kurtköy Erguvan Premium fiyatlar!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Kurtköy Erguvan Premium fiyatları ne kadar?

Erguvan Premium Kurtköy teslimleri!

Erguvan Premium Residence projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Erguvan Premium Kurtköy teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı imzası taşıyan Lens İstanbul projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan oluşuyor. Peki Lens İstanbul Kurtköy Evleri ne zaman teslim?

Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. Lens İstanbul Kurtköy teslim tarihi ne zaman?

Bartın Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, Tekkeönü Aile Sağlığı Merkezinin de önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağını söyledi.

Kentev Kurtköy ne zaman teslim Haberi

Kentev Kurtköy ne zaman teslim

Kentev Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik gösteren Kentev Kurtköy Pendik Evleri 2 bin 600 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Kentev Kurtköy Rezidans 'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks daire tipleri yer alıyor. Proje toplamda 66 adet daireden oluşuyor.


Kentev Kurtköy Pendik projesinde 1 adet kalan 1 oda 1 salon dairenin fiyatı 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 3 oda 1 salon daireler 260 bin TL, dubleks daireler ise 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Kentev Kurtköy ne zaman teslim sorusunda 2016 yılı Aralık ayı yanıtını verebiliriz. İhya İnşaat tarafından inşa edilen...