25 / 04 / 2024

kentplus eski ev kampanyası

kentplus eski ev kampanyası

Kentplus MimarSinan, ev sahibi olmak ya da evini değiştirmek isteyen ancak ekonomik koşulları gereği bu isteğini gerçekleştiremeyenlere iki özel fiyat kampanyası sunuyor.

Eski ev sahibi ve yeni kiracı mağdur, yeni ev sahibi ve eski kiracı karlı! Ev sahibi-kiracı sorunu ne olacak?

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki tartışmalarda sular durulmuyor. Eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve ev sahipleri ile kiracılardan gelen yanıtlar...

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

1942'de Eskişehir'in göbeğinde 3 dönüm arazi ve 3 ev 15 bin liraya satılmış!

Eskişehir'de 1942 yılında 3 ev ve 3 dönüm arazi 15 bin liraya satışa çıkarılmış. Satış ilanında pazarlık yapılacağı da belirtilmiş...

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Yeni ev sahibi eski kiracıyı artık çıkarabiliyor! Yargıtay kesin kararı açıkladı!

Yeni ev sahibi eski kiracıyı evden çıkarabilecek! Yargıtay, ev sahiplerini memnun edecek bir karar aldı. Bilindiği üzere, ev sahipleri kiracıları mahkemeye vererek evlerini tahliye ettirebiliyorlar.

Kiracılar yaşadı! Eski ev sahiplerinizden tazminat alabilirsiniz! İşte detaylar!

Ev sahipleri ve kiracılar birtakım haklara sahipler. Ancak kimisi bu hakların farkında, kimisi değil. Ev sahibinizden tazimat alabilirsiniz. İşte detaylar!

Ziraat Bankası eski üst düzey yetkilisinden konut paketi uyarısı! Nasıl zarar edileceğini tek tek açıkladı

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi bu haberi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dar gelirlilere yönelik konut kredisi paketlerini açıklarken Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, konut kredisi için uyarıda bulundu. İşte detaylar…

TOKİ Eskişehir projesi için start verdi! Eskişehir'e ucuz konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir projesi için start verdi. İşte TOKİ Eskişehir projesi detayları...

TOKİ'den Eskişehir Odunpazarı'na 1035 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 1035 yeni konut inşa edecek.

Yeni ev sahibi eski kiracıyı evden çıkarabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde yeni mülk sahibinin eski kiracıyı evden çıkarıp çıkaramayacağını kaleme aldı. 

Defne Samyeli ve eski ev sahibi davalarını geri çekti!

Geçtiğimiz aylarda eski ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, sorunlarının çözüldüğünü dile getirerek davaların geri çekildiğini açıkladı. 

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

Uyanık ev sahipleri harekete geçti!

Kiralık ev sıkıntısının başladığı bugünlerde ev sahibi kiracı kavgaları da arttı. Peki ev sahibi eski kiracıyı çıkarabilir mi? Ev sahibi eski kiracıya yüksek kira ödetebilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

kentplus eski ev kampanyası Haberi

kentplus eski ev kampanyası
Kentplus Mimarsinan'da 700 YTL taksitle!

VakıfBank'ın işbirliği ile yapılan kampanya özellikle MimarSinan ve çevresindeki Emlak Bankası konutlarında oturan daire sahiplerini kapsıyor. Evini yenilemek isteyen bu konut sahipleri Vakıfbank aracılığıyla 6 ay faizsiz kredi kullanmak suretiyle eski evlerinin yüzde 75'i peşinata saydırabilecek, geri kalanı için ise yine Vakıfbank'tan Kentplus Mimarsinan'a özel düşük faizli konut kredisi kullanabilecekler. İkinci kampanyada ise Kentplus dolar kurunu 1.4 YTL'den hesaplıyor.