20 / 04 / 2024

kentplus ticari alan satışı

kentplus ticari alan satışı

Emlak Konut GYO'ya ait Ataşehir'deki araziler üzerinde inşa edilen Uphill Court ve Kent Plus'un ticari üniteleri ihale ile satılacak. Detayları öğrenmek için tıklayın!

Merkez Ankara'nın konut sayısı değişti! 2 bin 61 konut ve 1.246 ticari alan olacak!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da hem konut hem ticari ünite sayısı değişti. İşte proje ile ilgili yapılan o son dakika açıklaması... 

Pasifik GYO, 2023'te 94 adet konut ile 124 adet ticari alanı 3.6 milyar TL'ye sattı!

Pasifik GYO, son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini aşmayan alım, satım kiralama rakakmlarını açıkladı. Peki şirket 2023 yılında ne kadarlık satış yaptı? Kaç bağımsız bölüm satıldı? İşte o rakamlar...

Erzurum'da 6 taksitle ticari alan imarlı 2 arsa satılacak! 

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan ticari alan imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 ve 13 Aralık'ta yapılacak.

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Evora İzmir'in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL'den başlıyor! 

Emlak Konut GYO önderliğinde, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Evora İzmir'in ticari alan ve mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Edirne Havsa'da ticari imarlı arsa satılacak!

Havsa Belediye Başkanlığı ticari alan imarlı arsa satacak. Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa 13 bin 237 metrekare alana sahip.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye'den büyük fırsat! Konut ve ticari alan imarlı 41 arsa satacak! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van'da yer alan 41 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut ve ticari alan imarlı olarak belirtildi. 

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

İBB, İstanbul'da konut ve ticari alan imarlı 3 arsa satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik, Kağıthane, Eyüpsultan'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 2 Ağustos'ta yapılacak.

Belediye konut ve ticari alan imarlı arsa satacak! Bu ilde KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 2 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

kentplus ticari alan satışı Haberi

kentplus ticari alan satışı




1) Kent Plus: 3 katlı toplam 31 bağımsız bölümden oluşuyor. 4 bin 630 metrekare alanlı. tahmini bedeli 10 milyon YTL. İhale 25 Ekim'de.


2) Uphill Court: 1.823, 1.792, 764 ve 728 metrekare alanlı 3 bağımsız ticari ünite. Tahmini bedelleri 12, 10, 7 ve 6 milyon YTL. İhaleler 7 Kasım'da.


Tel: 0 216 456 48...