16 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm haluk sert

kentsel dönüşüm haluk sert

Bugüne kadar tarihi yarımadada 50’nin üzerinde otelin yapımı ve yenilenmesini sağlayan As Yapı’nın patronu Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce binaları yenileyerek başladı. Sert, bugün dönüşüm çalışmalarına Maslak ve Piyalepaşa’da devam ediyor.

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Nazilli'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karaçay Mahallesi’nde 100 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili detayları paylaştı.

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Aksaray eski terminal alanı kentsel dönüşümünde son durum!

Aksaray Belediye Başkam Haluk Şahin Yazgı'nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Projede hafriyat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski terminal içerisinde bulunan yapıların yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eski terminalin yıkımı ile ilgili çalışmaların daha önceden yapıldığını söyledi.

Aksaray Hamidiye'de kentsel dönüşüm şart!

Hamidiye Mahallesinde Japon alışveriş merkezindeki yangının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; "Hamidiye Mahallesi ile Gavurlar Mahallesi'nde mutlaka kentsel dönüşüm için çalışma yapılmalıdır." dedi.

Haluk Sur: Kentsel dönüşüm bir rant kapısı değildir!

GYODER Başkan Vekili Sur, kentsel dönüşümün daha çok rantın yüksek olduğu bölgelerde öne çıktığını belirterek, "Bu anlayış çok yanlış" dedi.

Nazilli Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlar başladı!

Nazilli Belediyesi'nin başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde evlerin yıkımı başladı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Kentsel dönüşüm Nazilli için bir tarihtir. Kentsel dönüşüm projelerimiz Nazilli'nin kaderini değiştirecek" dedi...

Cushman&Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman&Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporunu açıkladı. Cushman &Wakefield Başkanı Haluk Sur,kentsel dönüşüm için alternatif finans kaynaklarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Haluk Sur: Kentsel dönüşüm için yılda 44 milyar lira lazım!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman&Wakefieid Başkanı Haluk Sur, 20 yıl içinde 6,7 milyon konutun yenilenmesi planlanan kentsel dönüşüm kapsamında, yıllık yaklaşık 44 milyar TL finansmana ihtiyaç olduğunu söyledi...

Sağlıklı bir kentsel dönüşüm için yatırımcı şart!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sur ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla bir absın toplantısı düzenlendi. Cushman Wakefield, Kentsel Dönüşüm Raporu’nu düzenlediği bir basın toplantısıyla açıkladı.

kentsel dönüşüm haluk sert Haberi

kentsel dönüşüm haluk sert

Bugüne kadar tarihi yarımadada 50’nin üzerinde otelin yapımı ve yenilenmesini sağlayan As Yapı’nın patronu Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce binaları yenileyerek başladı. Sert, bugün dönüşüm çalışmalarına Maslak ve Piyalepaşa’da devam ediyor.


TARİHİ BİNALARDAN OFİS REZİDANSLARA...


Dede Halil Sert’in Denizli Buldan’da temellerini attığı dokumacılık işiyle hiç bir zaman ilgilenmeyen Haluk Sert, çocukken bile hep yüksek binalar yapmayı hayal etti. İlkokulda resmettiği Boğaz Köprüsü inşa etme hayalini, bugün köprü değil ama kentsel dönüşüme hizmet ederek gerçekleştiriyor. İnşaat mühendisliği okurken kurduğu şirket bünyesinde 50’nin üzerinde otelin inşaat ve renovasyonunu gerçekleştirdi. Aynı anda 41 şantiyede devam eden projelerini anlatan As Yapı Başkanı Haluk Sert’le hikayesini, projelerini, hedeflerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.


-Tekstilin kalbi Buldan’da dokumacılıkta ün yapmış bir aileden geliyorsunuz. İnşaat işine girmeniz nasıl...